Totul a inceput cam acum un an cand am fost cu taicamiu pana la tara ca sa vada o casa mostenita foarte veche care trebuia restaurata.
Am ajuns cu un papuc 1.9D 4x4 destul de greu.
Atunci ne'am dat seama ca o sa avem nevoie de o masina zdravana pentru acele drumuri, acea masina era o Vitara.
Studiind anunturile de pe internet era o masina destul de scumpisoara si nu prea eram hotarati daca sa o luam sau nu.
Plecand la Cluj cu un prieten care vroia sa cumpere o masina de acolo, am gasit si noi o vitara 1.6 8v impecabila cu tinichigeria deabea facuta, era super ok masina.
Dupa lungi negocieri cu proprietarul am ajuns la pretul de 3400E care era si acela destul de mare.
Pana la urma am cumparat masina si am ajuns cu ea acasa si mai ok decat eram.
E o masina care iti creeaza fericire si bucurie numai cand stai in ea si privesti pe geam , mai ales daca te dai jos si din ea si o privesti.
Prezentand-o dupa un an de la cumparare am sa va prezint mai jos modificarile,problemele si rezolvarile aparute pe parcurs.
1.Din prima seara, filtru de aer sport.
2.Semering de la caseta de directie inlocuit, pierdea foarte mult ulei de servo pe acolo.
3.Schimburi de consumabile.
4.Schimb bieleta antiruliu.
5.Montare troliu 2500LBS care isi face cat de cat treaba.
6. Cauciucuri de vara 255/60/15.
7.Admisie sport cu tubulatura Samco Sport si filtru de aer conic din bumbac intretinut cu solutii K&N.
Masina se prezinta ok atat in off-road cat si on-road.