buna , m-am gandit sa va prezint si masinutza mea de "duminica"
un Suzuki Samurai 1,3 benzina 75cp 4x4 cu reductor , cuplare manuala , an fabr.90 38.000km reali..
masina am cumparato din olanda, de la un om care o folosea f.putin si doar mergea cu ea pe plaja..
am cumparato cu scopul de a merge pe offroad deoarece cealalta masina nu ma poate duce nici macar pe un drum putin m-ai rau sau denivelat..
am inceput sa merg cu ea pe dealuri , munti, padure , etc etc
mi-am dat seama ca masina aceasta trebuie condusa fara frica , si trebuie sa ai sange rece sa faci ce poate ea..
asa am si facut , urmau doar cauciucuri pentru offroad , troliu si kitul de bucsi de teflon pentru inaltare
intro zi din prostie si extem de simplu m-am rasturnat cu ea ceva m-ai grav:
am strambat bull barul , capota de la motor , traversa de la mijloc , ramele de la usi , gemaurile sparte , parbrizul si rama de la parbriz..
apoi am stat mult pe ganduri pana am facut rost de bani , fiind pasionat de tuning si de orice modificare am ales ca masina sa nu m-ai aiba niciodata ce cauta pe offroad sau un drum greu
asa ca m-am apucat de treaba : toate piesele stricate le-am inlocuit , am facut toata tabla , unde era ruginita ,etc am indreptato , am vopsit toata masina interior exterior : negru mat/ gri petrol
scaunele le-am imbracat in piele ecologica , binenteles muzica fiind pe primul loc , am achizitionat un cd-player , amplif + subwoofer , prelata noua , semnale fumurii , etc etc..
atasez cateva poze si un filmulet cum a fost masina aceasta si cum este acum
sper sa va placa ,aastept pareri pro si contra , eventual sugestii pentru viitor
m-am gandit de la inceput la niste roti inox /cromate , late de pe vitara.. vor urma
aici un scurt filmulet :
https://www.youtube.com/watch?v=Is3HNl2GIlI