Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG

ROVER - MG Forum Rover & MG - dedicat posesorilor de Rover & MG: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 22-04-12, 20:55   #1
s.cipanu

Stock

Default Pt cei ce sunt posesori de Rover75

Pentru posesori de Rover 75

Va rog raspundeti-mi si mie la niste intrebari
1) cum sunt ele ca masini?
2) se gasesc piese?
3) sunt scumpe?
4) este fiabila masina
5) cum se conporta la gropi
6) cum se revand

Eu sunt cam nou pe aici si sunt fascinat de cum arata rover'ul 75 vreau sa imi iau frumusetea asta de masina....doar ca nu prea stiu asa multe depre aceste domnisoare

Am gasit un rovar75 care am de gand sa ma il cumpar este un diesel de 1951cc din 2001anul si are185.000km iar proprietarul cere 4600 euro voi ce parere-sfat aveti?
s.cipanu is offline   Reply With Quote
Old 23-04-12, 16:18   #2
player1

Stage 5

player1's Avatar

Default Re: Pt cei ce sunt posesori de Rover75

Quote:
Originally Posted by s.cipanu View Post
Pentru posesori de Rover 75

Va rog raspundeti-mi si mie la niste intrebari
1) cum sunt ele ca masini?
2) se gasesc piese?
3) sunt scumpe?
4) este fiabila masina
5) cum se conporta la gropi
6) cum se revand

Eu sunt cam nou pe aici si sunt fascinat de cum arata rover'ul 75 vreau sa imi iau frumusetea asta de masina....doar ca nu prea stiu asa multe depre aceste domnisoare

Am gasit un rovar75 care am de gand sa ma il cumpar este un diesel de 1951cc din 2001anul si are185.000km iar proprietarul cere 4600 euro voi ce parere-sfat aveti?
ca sa merite 4600 trebuie sa aiba volanul pe stanga si sa fie inmatriculata in romania, starea tehnica sa fie cel putin buna (spre foarte buna daca se poate), iar dotarile cat mai multe.

in legatura cu starea tehnica si dotari ti am scris dincolo.

nu ti am raspuns la fiecare intrebare in parte pentru ca o parte dintre ele sunt cel putin stupide sau gresit formulate. stiu ca nu sunt ale tale dar nu trebuia sa le preiei.
Old 17-08-12, 20:11   #3
Marius_rover75

Stock

Default Re: Pt cei ce sunt posesori de Rover75

Salut ...fratii mei de suferinta :P am cumparat de curand un Rover 75 cdt 2001 din Scotia mai exact acum 3 saptamani si deja incepe distractia si problemele ...prima problema mi'a scos fum din alternator,mai exact sa ars ( de tot) ) l'am sunat pe fostul proprietar si mi'a zis ca la schimbat cu 3 luni in urma la service , avea garantie da nu avea rost sa ma incurc cu ei ca am cumparat masina de la 200 de km de unde locuesc acum ....am cumparat alternator nou de pe EBay , l'am dat jos pe cel vechi si acum surpriza ... baiatul care la dat jos zice ca de fapt aveam pus alternator de benzinar pe el , al meu cel nou are o mufa in spate cu 2 pini si shurubul unde se prinde borna de plus , cel vechi care l'am dat jos nu are decat surubul de plus si inca unul mai mic pentru borna de minus , prima data am crezut ca am comadat alternator gresit dar cand ne; am uitat mai bine firul de minus are o nada , mai exact sunt 2 fire , unul albastru ( cel cu nada) care se leaga la alternator si altul verde care nu duce niciunde , este pur si simplu taiat....pe mufa de la alternator am 2 repere , in dreptul unui pin este scris L , iar in drepul celui de al doilea DFM ....rugamintea mea la voi este daca stiti vreunul unde trebuie sa bag firul verde si unde pe cel albastru pt ca mufa sunt sigur ca nu o sa gasesc in urmatoarele 2 , 3 zile cand trebuie sa repar masina asa ca penru moment o sa pun 2 papuci la fire si o sa ii bag direct acolo pana gasesc mufa....Multumesc anticipat sibafta multa
Marius_rover75 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-12, 01:08   #4
avramus

Stock

Smile Re: Pt cei ce sunt posesori de Rover75

Quote:
Originally Posted by Marius_rover75 View Post
Salut ...fratii mei de suferinta :P am cumparat de curand un Rover 75 cdt 2001 din Scotia mai exact acum 3 saptamani si deja incepe distractia si problemele ...prima problema mi'a scos fum din alternator,mai exact sa ars ( de tot) ) l'am sunat pe fostul proprietar si mi'a zis ca la schimbat cu 3 luni in urma la service , avea garantie da nu avea rost sa ma incurc cu ei ca am cumparat masina de la 200 de km de unde locuesc acum ....am cumparat alternator nou de pe EBay , l'am dat jos pe cel vechi si acum surpriza ... baiatul care la dat jos zice ca de fapt aveam pus alternator de benzinar pe el , al meu cel nou are o mufa in spate cu 2 pini si shurubul unde se prinde borna de plus , cel vechi care l'am dat jos nu are decat surubul de plus si inca unul mai mic pentru borna de minus , prima data am crezut ca am comadat alternator gresit dar cand ne; am uitat mai bine firul de minus are o nada , mai exact sunt 2 fire , unul albastru ( cel cu nada) care se leaga la alternator si altul verde care nu duce niciunde , este pur si simplu taiat....pe mufa de la alternator am 2 repere , in dreptul unui pin este scris L , iar in drepul celui de al doilea DFM ....rugamintea mea la voi este daca stiti vreunul unde trebuie sa bag firul verde si unde pe cel albastru pt ca mufa sunt sigur ca nu o sa gasesc in urmatoarele 2 , 3 zile cand trebuie sa repar masina asa ca penru moment o sa pun 2 papuci la fire si o sa ii bag direct acolo pana gasesc mufa....Multumesc anticipat sibafta multa

firul verde la pinul 1(L). ai +12V de la baterie pe el prin siguranta nr.36 din spatele torpedoului.
firul albastru la pinul 2(DFM). este excitatia care vine din ECM.
nr.1 si 2 sant scrise in interiorul mufei (cred).

Last edited by avramus; 19-08-12 at 01:14.
avramus is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -