mai rx8-ul e chiar asa prost la plecari de pe loc? am vazut unu plecand forjat(sau asa credea soferu) si m-a uimit cat de nasol a fost ! stiam ca are cuplul mai mic dar totusi...
revenind la topic, curse sunt, se fac,dar sunt oarecum ascunse pe niste stradute mici de la capatul orasului si in mare parte noaptea, din cate stiu, termenul legal in domeniul street racing-ului nu este cunoscut in galati, de aceea lumea se fereste si n-ai sa prea vezi poze,filme si alte materiale pe internet.
Ce m-as da cu un viper sa vad cum scade acu la benzina in 2-3km,

am auzit de un consum intre 40-50l/100km .
Dar revenind la realitate ma dau si eu cu ce am, o dacie solenza primita chiar de ziua mea acu 1an si jumatate in mai.

.Am in vizor un opel calibra de2000cmc turbo cu 200cp, dar mi-e frica sa n-o iau de buna si sa-i crape motorul(are peste 250mii km+plus ca e turbo si viata e scurtata)ca nu se mai gasesc motoare de-astea.
Pe faleza daca te lasa directia sau esti putin neatent poti ajunge usor plutind pe dunare

, doamne fereste! , am vazut destule cazuri, ei bine nu chiar cazuti in dunare dar pe faleza inferioara.
Despre zona bariera-metro,nici nu se pune problema, n-o sa opreasca politia circulatia pe artera aia in veci, nu exista alternative stradale in zona aia+e si granita mai incolo,
Daca intr-adevar vrea sa se faca ceva, se poate bloca circulatia pe Bd.G.Cosbuc, din zona Sofin,pana la reprezentanta peogeot, chiar mai incolo, drumul este f bun, drept, putind fi oprita circulatia la nevoie,dar iarasi trebuie aprobare de la politie, si nu cred ca o sa vedem asta prea curand decat daca se infiinteaza o organizatie pe aici.
S-auzim numai de bine !