Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply

Thread Tools
Old 05-10-05, 11:20   #1
Katana

Stage 2

Default Ajutor in Trafic

Doamne fereshte! Asa spunem cand auzim de un accident grav! Dar ce faci atunci cand Domnul de fereshte, dar te face pe tine martorul unui groaznic accident ? Stai cu mana in san? Opreshti si acorzi primul ajutor? Treci mai departe ca tzi se face rau daca vezi sange? Nu urci victima in mashina sa nu itzi patezi canapeaua? Cum procedatzi voi
Katana is offline   Reply With Quote
Old 05-10-05, 21:39   #2
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

Poi... de pinde cu ce a fost accidentul... Daca o mashina a dat peste un motociclist shi e ranit shi soferul mashinii, ma opresc shi ai dau cateva cashti in gura... Daca nu au nici o legerura cu motoarele... Incerc sa fac ceea ce tzine de mine shi chem o ambulantza... Dar sper sa nu am parte de experientze dinastea... PEACE....
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 05-10-05, 23:50   #3
alex_night77

Stage 2

Default ..

la faza cu casca..sunt total de acord.iar adca e vorba numai de majini..ce sa fac...ma uit...analizez situatia ..vad daca pot sa fac ceva.daca nu...kem mascatii
alex_night77 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-05, 07:29   #4
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

pai trusa de prim ajutor si extintorul pentru ce credeti ca sunt .... hai extingtorul e si pentru masina ta dar trusa de prim ajutor e pentru altii nu pentru tine.
face unu accident , opresti scoti trusa il ajuti ca doar nu o sa scoata ala trusa lui si o sa se bandajeze cand el e inconstient.
Old 06-10-05, 10:22   #5
Katana

Stage 2

Pentru mine nu conteaza daca accidentul s-a produs intre un motor si o mashina... sau mashi cu mashina.... conteaza ca e accident si ca tre sa opreshti... poate potzi acorda primul ajutor... Trusa aia medicala are cateva chestii mishto in ea... deci nu tre sa fii doctor ca sa o potzi folosi. Oricine poate face un garou, poate pansa o rana sau da cu spirt(sau ce mai e pe acolo pentru infectzii). Chiar daca nu exista trusa medicala, tot se pot face unele lucruri. Scotzi cureaua da le pantaloni si improvizezi un garou... etc. Concluzia este ca ai shansa de a salva viatza unui om. Eu de fiecare data cand am intalnit pe shosele un accident am oprit. Shi o sa opresc mereu.
Katana is offline   Reply With Quote
Old 08-12-05, 14:25   #6
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

sincer am avut parte de un accident live si multumesc lu` Dumnezeu k puteam sa fiu eu .. k cel care l`a bubuit l`a bubuit de langa mine ... de pe banda a 2`a de langa mine norok k io franasem ... dar va spun k in momentul ala m`am blocat .. am apasat frana la maxim .. am uitat de ambreiaj ... de schimbatorul de viteze de tot .. pur si simplu m`am oprit din a 5`a la 100 de km / h doar cu frana si cu fum din rotzi .. m`am blocat .. dar m`iam revenit repede .. am fost am tras de ushi si i`am scos din mashini ...

dar sa shtitzi k accidentele dintr motoare si mashini nu sunt intotdeauna din cauza soferilor de pe mashini .. anu trecut la agigea a intrat unu cu motoru pe contrasesn pe podu` de al agigea si s`a infipt intr`unu care mergea regulamentar pe banda lui ... si omu povestea k a vazut ceva venind din fatza .. a pus frana ... a zis k vine o torpila ceva .. asa de tare venea si nu si`a dat seama ce e ... dupa impact a vazut k era un motociclist ...

Psycho is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -