Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply

Thread Tools
Old 22-09-10, 22:35   #1
Azerty

Stage 5

Azerty's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]
Angry poate ii stiti...

Poate cunoasteti posesorii masinilor urmatoare, sau poate le vedeti pe undeva parcate...
Mi-ar face placere sa pot sa ii gasesc:

B 43 GSA - WV Golf gri sobolan
GL 21 AGS - citroen gri sobolan

Primului as vrea sa ii explic cum e cu mersul incet pe banda a II-a, si ca nu te poti supara cand ti se raspunde cu aceeasi moneda;
Celui de-al doilea as vrea sa ii spun ca daca incerci sa fii smecher si nu iti iese, poti macar sa fii destept si sa accepti ca nu ti-a iesit. Desi sa te bagi pe banda de facut la stanga in speranta ca le tai fata la toti care merg inainte tine mai mult de respect,respectiv nesimtire decat de smecherie...
Azerty is offline   Reply With Quote
Old 22-09-10, 22:38   #2
TZN 85 BUB

Stage 5

TZN 85 BUB's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[2 Roti]
Default Re: poate ii stiti...

Quote:
Originally Posted by Azerty View Post

1. B 43 GSA - WV Golf gri sobolan
2. GL 21 AGS - citroen gri sobolan
se mai poate relungi lista asta a ta cu altii care au aceleasi obiceiuri, sau care merg in paralel( banda 1 si 2 ) si vorbesc intre ei ?
TZN 85 BUB is offline   Reply With Quote
Old 22-09-10, 22:50   #3
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by TZN 85 BUB View Post
se mai poate relungi lista asta a ta cu altii care au aceleasi obiceiuri, sau care merg in paralel( banda 1 si 2 ) si vorbesc intre ei ?

cred ca este inutil topicul asta ,,,,probabil initiatorul este in ca sub influenta nervilor din trafic .... cine nu a avut chestii de genul asta in trafic? dupa cati nu m-am luat cu masina sa ii dau jos si sa ii impletesc in trafic tocmai din cauza gesturilor aiurea , ba chiar mai nou unu m-a blocat in parcare cu buna stiinta ,,,vorba aia l-a durut in p***

no sa dai de ei decat in trafic ,,,si atunci calm si no sa mai ai treaba

RIcKO is offline   Reply With Quote
Old 22-09-10, 22:52   #4
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
daca ar merge la limita de viteza nu as vedea problema
sau vrei sa incalci legea??))))
cangri is offline   Reply With Quote
Old 22-09-10, 23:17   #5
TZN 85 BUB

Stage 5

TZN 85 BUB's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by cangri View Post
daca ar merge la limita de viteza nu as vedea problema
sau vrei sa incalci legea??))))
tu poti sa mergi cu 60 in paralel cu alta masina pe un drum public si sa vb cu unul din masina alturata ? eu zic ca mai mult de 20km/h nu poti, 30 daca e noapte si sunt strazile goale, si de ce sa o faci in mers, trage pe dreapta, bea un suc, vorbeste cat vrei.

https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-250-euro.html
TZN 85 BUB is offline   Reply With Quote
Old 22-09-10, 23:20   #6
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
tu poti sa mergi cu 60 in paralel cu alta masina pe un drum public si sa vb cu unul din masina alturata ? eu zic ca mai mult de 20km/h nu poti, 30 daca e noapte si sunt strazile goale, si de ce sa o faci in mers, trage pe dreapta, bea un suc, vorbeste cat vrei.
se vede ca nu ai simtul umorului
cangri is offline   Reply With Quote
Old 23-09-10, 07:38   #7
Azerty

Stage 5

Azerty's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]
Cool Re: poate ii stiti...

Nu e vorba de nervi, pentru ca nu eu sunt cel care se enrveaza. Unora ca cei enumerati mai sus le arat ca lumea nu se invarte cum vor ei, ca daca e sa fii nesimtit oricine poate si sa nu fie siguri ca nu vor intalni un prost mai mare ca ei in trafic, respectiv eu.
Si atunci cand se enerveaza, ar trebui sa realizeze cam cum s-au simtit ceilalti pe care ei i-au incurcat/incercat sa fenteze in trafic.
De aceea sustin in continuare ca mi-ar placea daca ii cunoasteti sau ii vedeti pe undeva sa imi ziceti, sa incerc macar sa le explic moartea caprioarei.
E de datoria noastra a tuturor sa luam atitudine, ca altfel ar insemna sa ne lasam calcati in picioare de o mana de nesimtiti. (aici sa nu uitam sa ii includem pe cei ce merg cu proiectoarele de ceata aprinse).
Azerty is offline   Reply With Quote
Old 23-09-10, 18:48   #8
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Azerty View Post
Nu e vorba de nervi, pentru ca nu eu sunt cel care se enrveaza. Unora ca cei enumerati mai sus le arat ca lumea nu se invarte cum vor ei, ca daca e sa fii nesimtit oricine poate si sa nu fie siguri ca nu vor intalni un prost mai mare ca ei in trafic, respectiv eu.
Si atunci cand se enerveaza, ar trebui sa realizeze cam cum s-au simtit ceilalti pe care ei i-au incurcat/incercat sa fenteze in trafic.
De aceea sustin in continuare ca mi-ar placea daca ii cunoasteti sau ii vedeti pe undeva sa imi ziceti, sa incerc macar sa le explic moartea caprioarei.
E de datoria noastra a tuturor sa luam atitudine, ca altfel ar insemna sa ne lasam calcati in picioare de o mana de nesimtiti. (aici sa nu uitam sa ii includem pe cei ce merg cu proiectoarele de ceata aprinse).
subscriu
RIcKO is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -