wow frate ...e varza facuta masina ... bine ca ai scapat tu cu bine.
lasa ca itzi iei banii pe ea si faci alta si mai tare.
pacat .. cine mai da flacari acuma ...
Nasol...pacat de banii pe care le-ai investit in ea.....bine ca nu ai patit tu ceva.Iti iei tu alta masina si mai misto Da a cui a fost vina....A ta sau a lu ala?
Viper.. din poze imi dau seama ca Azerty a franat si ala din spate nu a vazut/respectat distanta si poc.
bai imi pare rau pt masina si mai ales pt sunetu care il scotea
las ca iti iei alta si o faci mai tare da sa mor eu urat tare sa facut masina ta si audiul ala nu prea e bulit
SORRY
N'am mai intrat de cateva zile si n'am auzit de ce ai patit .. imi pare rau pt masina , dar bine k tu esti ok ! O masina iti mai iei tu , dar viata nu o poti cumpara !
doua acordeoane....pana mea....audi-l ala poate mai scotzi ceva din el...dar din "MOD" mai putzin probabil.....oricum cielo asta era POTENT tare ptr un cielo...
cea mai nasoala treaba e ca la 2 zile am gasit notor de calibra 2.0 turbo complet cu cutie si electrica, cum cautam de atata timp, la numai 600 de euro si mai acordau aia si garantie 1 an!!!!!
cea mai nasoala treaba e ca la 2 zile am gasit notor de calibra 2.0 turbo complet cu cutie si electrica, cum cautam de atata timp, la numai 600 de euro si mai acordau aia si garantie 1 an!!!!!
Imi spui si mie te rog unde l-ai gasit?...asta daca nu mai esti iinteresat sa-l iei.
O mai fi de actualitate?