Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii

Reply
 
Thread Tools
Old 24-11-15, 08:16   #1
NTZ03

Stage 5
 
NTZ03's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 980
Member of:
[VW]
[BMW]
Default Cu parere de rau

Buna ziua,ma numesc Alex si urmaresc acest forum de la varsta de 13 ani iar acum 11 ani mai tarziu inca mai intru aproape zilnic pe el.Acest forum de 11 ani aproape mi-a oferit placerea de a gasii in el toate informatiile despre lumea automobilistica a momentului dar si sfaturi-pareri cu cei din comunitatea locala.
Am observat ca de-a lungul timpul aceasta comunitate s-a micsorat dramatic mai ales in ultimii ani iar activitatea pe forum a scazut si ea.
Nu imi place sa vad cum 4tuning a devenit "o chestiune de trecut" si sunt de parere ca s-au adus unele schimbari care au dus la aceasta scadere a interesului fata de forum si fata de pagina principala 4tuning.
Probabil cel mai evident aspect este faptul ca desii in tara se organizeaza evenimente mici sau mai mari pagina principala nu le prezinta cu poze si detalii fara sa mai vorbim si de alte intalniri externe .In trecut aceste evenimente erau prezente pe pagina principala unde comentau multi membrii ,lucru care lipseste in prezet cu desavarsire.
Masini care dadeau un ton al momentului in materie de modificari de bun gust la fel erau laudate ...iar lista poate continua.
Nu sunt singurul care observa aceste schimbari iar martori sunt si alti colegi de forum care mai intra din cand in cand,colegi care i-am cunoscut aici si mai tarziu am devenit prieteni.
Va doresc toate cele bune !
NTZ03 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-15, 10:16   #2
cruizer11
VW Driver


Stage 5
 
cruizer11's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,734
Member of:
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[VW]
[MERCEDES]
[KIA]
[Competitor CNCA]
Default Re: Cu parere de rau

Sustin si eu initiativa! Si eu urmaresc acest site din 2006, pe vremea cand aici era o comunitate mare si unita. Acum cu mare parere de rau observ ca toata lumea a disparut, nu mai intra nimeni pe forum, multi parca au uitat de locul asta.
cruizer11 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-15, 15:13   #3
AR120CP

Stage 5
 
AR120CP's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 988
Member of:
[VW]
Default Re: Cu parere de rau

Dragii mei, patru tuning a devenit o chestia comerciala....Acuma copii stiu doar de feisbuc. Nu sunt in stare sa citeasca un forum, nu sunt in stare de discutii normale.....Nu exista discutie mai lunga de 2 minute intre ei in care sa nu auzi cuvintele bo$$, feisbuc, pitzipoanca..si gunoi de masina.
Acum 10 ani nu era asa ceva....din fericire??sau din pacate...
Din pacate odata cu trecerea timpului si calitatea forumului a scazut, au aparut micile afaceri, au aparut firmele care se cearta intre ele...si isi fac reclama mascata sau nu.

Mai nou apar tot felul de articole ..neprofesioniste (daca pot spune asa)...

Si acuma intrebati-va de ce mai are rost sa intri pe asa forum??
AR120CP is offline   Reply With Quote
Old 25-11-15, 06:27   #4
Quicky as F

Stock
 
Quicky as F's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 9
Default Re: Cu parere de rau

Salutare , am 16 ani si de 2luni intru aproape zilnic pe forum deoarece sunt pasionat de masini , am invatat o gramada de lucruri doar citind de pe acest forum ba chiar le-am recomandat prietenilor mei sa intre pe forum .... ma rog , asta este primul meu post si de acum poate voi posta mai mult . Sper sa aibe loc o repopulare a forumului deoarce mi se pare foarte util !
Quicky as F is offline   Reply With Quote
Old 25-10-18, 17:30   #5
Gop

Stock
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 4
Talking Re: Cu parere de rau

Sa stiti ca cei cu adevarati pasionati vor continua sa intre pe acest forum. Eu l-am accesat pentru vreo 5 ani in fiecare zi. Acum...l-am regasit
Gop is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -