Buna ziua,
am si eu o sugestie care presupun ca ar fi aprobata de toti utilizatorii acestui forum fara nici cea mai mica ezitare, evident este legat de drift.
ma uitam la drifturi pe youtube de catre japonezi, cat de organizati sunt ca spectacole si toate cele, si ce frumos e, civilizat, etc...
stiu ca la noi va mai dura pana va lua amploare acest sport,si nu prea sunt locuri, da nu strica sa incercati sa va inspirati de la japonezi, campionate...siguranta publicului,etc.
pe langa asta, am vazut ca japonezii la acele spectacole, filmeaza, ca si cei de la 4Tuning, pe langa poze...
si ma gandeam la o chestie, de unde si motivul deschiderii acestui topic de sugestie....
cu totii ne uitam la tv, corect? nu de multe ori butonam tv-ul de-l ia dracii si nu gasim nimic frumos de vizionat...poate cei care sunt cu fotbalul se mai uita la un meci si etc...si pe canale speciale unde 24/7 se difuzeaza spectacole,meciuri cu si despre fotbal, etc, ca sa nu dau denumirile acelor canale, sa nu cumva sa se considere publicitate...da hai sa fim seriosi....toti am auzit de canalul de sport EUROSPORT, corect? care da fel si fel de sporturi....
ei bine...ma gandeam, ce-ar fi daca s-ar face de catre 4Tuning, un canal ca EUROSPORT, cu spectacole de drifting, si asa mai departe...nu zic neaparat sa fie free mereu oferit la cablu, eu as fi dispus sa platesc cablul cu acest canal in plus, ca sa am sa ma uit la spectacole emisiuni de drifting, etc...sa platesc canalul....si din acesti bani stransi, se va putea organiza si spectacole de drifting mult mai organizate, spectaculoase, si in siguranta, poate se va sponsoriza acei bani sa se faca piste, cum au japonezii...sa avem si noi unde sa ne dam, antrenam...si asa va lua amploare si la noi acest sport...
ce spuneti???