Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Sondaje Auto

Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea

View Poll Results: Ce parere aveti despre pretul benzinei in Romania?
Este exagerat de mare pt buzunarele romanilor. 73 82.02%
Un pretz mediu,nici pre prea nici foarte foarte... 14 15.73%
Nu ma deranjeaza pretul benzinei.... e ok pt mine ! 2 2.25%
Voters: 89. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-06-08, 04:38   #31
amPADUCHI

Stage 2

amPADUCHI's Avatar

Default Re: Ce parere ai de pretul benzinei in Romania?

Ca un roman paduchios fiind proaspat intrat in uniunea minunilor si cu un salar de maturator de strada cu diploma pretul binzinei in acest moment mi se pare colosal de scump,mai ales ca sunt obligat sa platest peste 4lei/litru pe o substanta care numai benzina nu poate fi numita, chiar si cele mai de top sunt un amestec de apa si moloz cu benzina 95 aditivata...apoi daca continuam asa hotii de masini se vor reprofila pe furt de benzina peste cativa ani ca va fi mai scumpa benzina din rezervor decat masina insine..
amPADUCHI is offline  
Old 22-06-08, 03:51   #32
alleks

Stage 2

alleks's Avatar

Toti va plangeti ca e scumpa, dar care ati trecut pe cursiere?
alleks is offline  
Old 22-06-08, 04:12   #33
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

sa spun asa. cand am luat permisu la 18 ani faceam plinul cu 1.800.000 acuma la aceeasi masina trec de 2.600.000 sa fac plinu. si se simte rau la buzunare.
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline  
Old 23-06-08, 09:33   #34
InJust
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Eu unul am doua masini la ora actuala, insa voi folosi pentru transportul la/de la servici bicicleta. Iar cu masina, in week-end, la mare/munte. Pretul asta la benzina va mai decongestiona putin traficul, cand romanul va ajunge in situatie de insuportabilitate financiara. Nu are rost sa mai bag banii munciti de mine in buzunarele "alesilor", mai bine ii folosesc in alte scopuri. Accizele din benzina sunt de rahat.
Apropo, acum 6 ani cand Base era ministrul transporturilor, s-a bagat taxa auto in pretul benzinei...stie cineva daca s-a scos aceasta taxa ulterior, in conditiile in care acum platim rovineta?
Old 23-06-08, 10:42   #35
T E N N Y - E

Stage 5

T E N N Y - E's Avatar

Member of:
[4Rally]
[VW]
[Colectionar Machete]

benzina este la aproximativ acelas pret ca peste tot in europa.PROBLEMA E CA SALARUL NU S-A MAI SCUMPIT DELOC.
T E N N Y - E is offline  
Old 23-06-08, 11:50   #36
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by InJust View Post
Eu unul am doua masini la ora actuala, insa voi folosi pentru transportul la/de la servici bicicleta. Iar cu masina, in week-end, la mare/munte. Pretul asta la benzina va mai decongestiona putin traficul, cand romanul va ajunge in situatie de insuportabilitate financiara. Nu are rost sa mai bag banii munciti de mine in buzunarele "alesilor", mai bine ii folosesc in alte scopuri. Accizele din benzina sunt de rahat.
Apropo, acum 6 ani cand Base era ministrul transporturilor, s-a bagat taxa auto in pretul benzinei...stie cineva daca s-a scos aceasta taxa ulterior, in conditiile in care acum platim rovineta?
Asta am tot zis si eu... taxa de drum era inclusă in benzină. Au lăsat-o moale câţiva ani si au băgat din nou rovinieta asta . Adica plătim de 2 ori taxa de drum.... bine, taxa de drum in benzină era doar o metodă pentru ca ei sa poată exploda preţul benzinei. Cât despre decongestionarea traficului... mă îndoiesc. E acelasi lucru cu ţigările.. ei le scumpesc, omu tot fumează. Cei care renunţă la fumat nu renunţă pentru bani, renunţă din alte motive. La fel si cu benzina. Nu vad prea mulţi să renunţe la maşina din princina benzinei...
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -