pai spre exemplu pe Loganul dinainte aveam alarma Premier... stiu ca avea urmatoarele: puteai sa ii reglezi intensitatea numai la service... avea bip de recunoastere in parcare... avea deschidere automata a portbagajului... si avea vrei 8 melodi/sunete dalea... a fostu buna si am fost multumit de ea
acum am o Octavia fara alarma... sincer va spun NU LASATI TELEFOANE, POSETE, PORTOFELE, DETECTPARE RADAR, GPS SI ALTELE IN MASINA "LA VEDERE"... mie mi-a spart masina in vara lui 09' o aveam parcata in fata blocului in drept cu bucataria mea... la ora 12.. la pranz mi-a spart masina in plina strada... eu stau pe cea mai circulata strada din Alexandria si tot mi-a sparto... aveam un 6300 clasic pus intr-un suport in parbriz... cand ma uit pe geam la ora 13:00 ... am obs ceva la masina... cand ma uit mai bine am vazut ca era sparta... am coborat... nimeni nu zicea nimic nimeni nu a vazut nimic... erau cioburi pe jos lumea calca pe ele si nici nu se uita... deci in concluzie alarma auto e foarte buna mai ales pe timp de zi... seara o auzi numai decat dar ziua mai ales e foarte buna pentru ca e si circulatie si nu iti dai seama daca auzi o bubuietura ceva in geam, parbriz sau luneta masinii tale
acum o sa dau octavia... o sa imi iau alta masina care nu are decat inchidere centralizata pe cheia masinii originala...
ce alarma imi recomandati... si ce inseamna alarma cu pager?
imi arata pe telecomanda de la alarma daca masina a fost atinsa sau lovita...?