Quote:
Originally Posted by bogmotorsport
eu cred ca iti mananca bine maskatu-le.e lejer 12-13 vara mai ales ca mergi in bucuresti unde e f aglomerat si in treptele 1-2-3 te usuca...ce motor ziceai ca are scorpiuta ta?ma gandesc cand aveam eu golful 2 gti 1,8 16v 139cp model kr....ma usca de bani...depinde si cum mergeam dar asa mai lejer manca 12 iar cand ii dadeam in gurita de 500 de mii mergeam aprox 50-70km dar la turatii de 5-6mii schimbam.la golful asta care il am acum tot 1,8 90cp cred ca mananca iarna cam un 14...nu i-am facut un consum sa vad...dar la inceput cand am luat-o manca 7-8 dar nici nu tragea...de abia ajungeam la 160 ca ala care a avut-o nu ii dadea deloc.acum merge linistita la 180 fara sa tii mainile pe volan
|
a mea e V6, 2400 cmc, 121 cp, injectie
de cand a nins in bucuresti nu am mai mers cu ea dar pana sa ninga aveam 27 litri si mersesem 20 km , si acum cat am frecato in fata si in spate sa o scot, la benzina imi mai induca 20 litri
, deci cu alte cuvinte am facut cu 7 litri 20 km hahaha trist
... si abia astept sa vina vara ca m-am saurat de consumu asta de 20-30 iarna!!! sa vina vara sa imi ia si mie 12-13 ca omu !!... oricum eu nu prea o turez doar cand cere situatia( cand vrea unu sa se ia cu mine la intrecre sau cand tai calea la tramvaie,autobuze, masini la semafor
) dar skimb vitezele de obicei la 1500-2000 ca inainte skimbam la 1000 ca incercam sa fac pe economu dar miati zis ca nu e bine ca mai mult consuma daca o subturez si cam asa era...