Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea |
26-07-07, 14:13
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [VW] [2 Roti] [Old School Cars]
|
Re: Care sunt cele mai importante criterii in alegerea unei masini?
caluti putere si exterior..
|
|
|
26-07-07, 15:06
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
-aspect
-performante
-siguranta
-pret (sunt o groaza de masini scumpe care nu isi fac banii, nu neaparat noi dar nu dau exemple ca apoi ma cert cu posesorii de ________)
Come to the DDark side..... We have cookies!
|
|
|
30-07-07, 21:59
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
in primul si primul rand, pentru mine conteaza cum se comporta pe drum... tre sa aiba putere, si sa coteasca de parca ai fi pe schiuri la super-g...
normal, trebuie sa si arate decent, dar daca ma face sa ranjesc constant de fiecare data cand sunt la volan, si ma face sa ma simt ca un copil mic mereu cand conduc, atunci nu o sa pun atat de multa greutate pe cum arata, reputatia producatorului, costul intretinerii masinii... deasta am dodge SRT4, desi dodge neon pe care e bazata e considerata printre cele mai varza masini de aici... fara doar si poate, neon-ul e loganul din america, dar cu toate astea, din SRT4 au facut o bijuterie de masina.
Last edited by AlliedComposites; 30-07-07 at 22:01.
|
|
|
30-07-07, 23:14
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
|
Siguranta
confort
restul nu prea conteaza
|
|
|
31-07-07, 09:13
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
drumurile vizate (masina de oras, masina de mers iarna la munte....)
performanta
confortul
consumul
costurile de intretinere
pretul
problema e ca nu le poti avea pe toate: (o masina super sport decapotbila cu care sa te duci si la peste, sa aiba 7000CP, sa fie foarte confortabila, sa consume 3% si sa fie mai ieftina ca un Logan) asa ca fiecare incerca idealul, punand un criteriu maxim doua pe primul loc incercand sa gasesca o masina potrivita pt el.
|
|
|
02-08-07, 07:07
|
|
Guest
|
Pret
Marca
Performantele-CP-Greutate-Consum
Forma caroseriei
Intretinere
|
|
|
29-09-07, 05:32
|
|
Stock
|
Ganditi-va la service. Eu AM LUAT TZEAPA. Am luat LOGAN, service la MAC AUTO Slatina. Este un cosmar. Se pare ca situatia este cam aceeasi in reteaua renault/dacia, daca nu credeti, puteti incerca!!!
Daca masina e in garantie si trebuie sa faci reparatii (am fost lovit de o alta masina) pt o banala schimbare (si vopsire de portiera) stai de la 10 la 15 zile(sau chiar 3 saptamaNI). Este incredibil.
|
|
|
29-09-07, 05:45
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by alexandru3333
Ganditi-va la service. Eu AM LUAT TZEAPA. Am luat LOGAN, service la MAC AUTO Slatina. Este un cosmar. Se pare ca situatia este cam aceeasi in reteaua renault/dacia, daca nu credeti, puteti incerca!!!
Daca masina e in garantie si trebuie sa faci reparatii (am fost lovit de o alta masina) pt o banala schimbare (si vopsire de portiera) stai de la 10 la 15 zile(sau chiar 3 saptamaNI). Este incredibil.
|
as zice ca o saptmana - doua pentru vopsit si inlocuit piesa e destul de normal daca ti se strica ceva mai mic si ia mai mult de doua zile sigur, dar altfel probabil ca sunt si ei super ocupati, si probabil n-au decat 2-3 care fac bodywork.... sa sti ca si in canada/america e cam exact la fel, multi dealeri, ori din lene, ori din cauza ca nu au destula mana de lucru, te tin cate o saptamana doua pentru chestii mai mari, cateodata si mai mult...
stiu pe cineva care a fost la service, si tampitii nu i-au strans bine un suport de la motor, si dupa un timp s-a rupt inca unu din punctele de prindere si ia cazut motoru (se mai tinea in ultimu si in teava de esapament, dar e la lasat aproape de pamant pe parte pasagerului, si labagii de la service l-au dus cu vorba mai bine de 2 luni.... noroc ca mergea incet de tot ca vibra masina rau de tot, naiba stie ce se intampla daca-i cadea naiba la 120 la ora in fine, sa investigheze cine a lucrat la ea, sa evalueze, sa aduca piese, bla bla bla, cum am zis, a durat mai bine de 2 luni, desi tipul era foarte suparat pe chestia asta, si a stat pe capu lor aproape fiecare zi..... toti dealerii sunt niste hoti penibili
|
|
|
28-10-07, 21:34
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
pretzul shi sa fie intr-o stare buna....
eu am preferat un logan nou pt inceput
|
|
|
04-04-08, 19:32
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by alexandru3333
|
pt o schimbare de punte spate am stat cu ea 3 ore in service, iar pt schimb aripi fata spate stanga, plus bara fata, semnalizare stanga si cica schimbare 2 usi am stat 3 saptamani.. se poate mai rau..
si app de thread, starea masinii, kilometrii la bord (inca nu-mi permit una noua), pret, dimensiuni, consum, marca, obtiuni.
|
06-04-08, 12:53
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [MERCEDES] [2 Roti]
|
In primul rand fiabilitatea , aspectul, motorizarea si pretul
|
|
|
06-04-08, 16:20
|
|
VW Driver
Stage 2
Member of: [VW]
|
Confort si oleaca de putere.
|
|
|
08-04-08, 17:35
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
1. Aspect
2. Motorizare
3. Carburant (motorina)
4. Confort
5. Dotari
|
|
|
10-04-08, 23:11
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Rally] [VW] [Toyota]
|
1. Marca
2.Aspect
3.Motorizare
4.Potential pentru tuning
5.AWD,FWD sau cel mai bine pentru mine RWD
6.Optiunile de pe ea
|
|
|
06-05-08, 01:38
|
|
Stage 5
|
1.vechimea masinii
2.consum
3.clasa-prefer berlinele
restul conteaza prea putin
|
|
|
|
|