Quote:
Originally Posted by Edu24
Dar despre Land Rover , BMW , Nissan ... ce spuneti ? Mai ales daca masinile sunt din 1998 - 2001.
|
Eu iti recomand daca ai de gand sa-ti iei skoda sa te urci sa o conduci putin
) vezi pe la vreun vecin sau instructor ii dai 70 de lei si faci o ora de conducere . Eu nu zic ca e buna sau rea
) Personal as recomanda nissan vw acu depinde si de gologani de preferinte . Eu am o astra , binenteles ca nu o pot recomanda pentru ca as fi subiectiv + ca nu se compara cu cele 2 marci de mai sus .
Cat despre KM masinii aduse de afara eu am luat-o din germania cu 223.000 am facut 15.000 si absolut da' absolut nicio problema INAFARA de ( schimb distributie cu 1000 ron TOTAL garantie service garantie piesa ) ca sa fiu sigur + curatare EGR si sita sondei din rezervorul de motorina ca sa fiu sigur , o scurta lucrare de duminica ca pensionarii . Nu a consumat 1 g de ulei , la maxim il pun si peste 10.000 tot la maxim ramane .
PER TOTAL trebuie sa ai si putina bafta ...Normal ar fi sa o iei din Germanica cu carte service si grija sa nu fie masluita de turci polonezi si ce imigranti mai sunt pe acolo ROMANI
)