am revenit cu una dintre masinile clientilor magazinului meu(multumiti cred)).o skoda octavia 1 din 2001,1,tdi,110cp,care este si de vanzare din cate stiu
mai am ceva frumos sa va delectati privirea si cu care putem sa ne si mandrim a aparut in 4tuning si a participat(din pacate)doar la o competitie la oradea.e masina fostului meu sef de la service,masina la care pot spune mandru ca am muncit si eu un pic
ooooooooo era sa uit ultima bomba in materie de prototipuri , cu ce se mandreste alba iuia (ampoitza defapt) sa nu mai vb de nenumaratele aparitii in presa si tv) )))
ooooooooo era sa uit ultima bomba in materie de prototipuri , cu ce se mandreste alba iuia (ampoitza defapt) sa nu mai vb de nenumaratele aparitii in presa si tv) )))
vrei sa zici 7 rotzi ca mai are una in fatza sub motor care serveste ca frana de mana) care se coboara de ridica masina de fatza sau ca troliu dak e ridicata)
O avut imaginatzie bogata moshu)
__________________ Ti se pare mare consumul tau ? Calculeazal---->