Ford mondeo 2.0 131 hp am mers pe petelea dinspre reghin la mures cu 225 km si o venit curba ca poate mai mergea
De la stefan cel mare inspre tudor pe bulevard 195 km/h.
Pe gh-doja 200 km-h. noaptea la 3:00......
hahahaha o venit o curba? nu te asteptai sa vina sau de ce te mira chestia cu curba? vine curbei ca altfel ............... e tare faza. data viitoare baga-ti **** in ea curba si tine-o drept hahahahaha
Ford mondeo 2.0 131 hp am mers pe petelea dinspre reghin la mures cu 225 km si o venit curba ca poate mai mergea
unde sa mai mearga? da-l in saracie ca a ajuns. cat despre restul...esti inconstient. iti spun eu care faceam la fel...pana am patit-o
apoi nu te supara acum stiu de ce au pus astea atata semne giratori, tu esti de vina "nliviucosmin". 200 sa mergi pe bulevard, ai de mine aia pe langa ca e viteza mare e si super riscant, dar nahh ai numa grija
nu cumva ti argintie masina ? cred cu tine m`am "plimbat" intr`o seara pana spre livezeni...am un golf 4 argintiu.
nu cumva ti argintie masina ? cred cu tine m`am "plimbat" intr`o seara pana spre livezeni...am un golf 4 argintiu.
CheLu_Gti exact :d cu mine te-ai plimbat spre livezeni.Atunci am prins pe bulevard 190 si spre livezeni 175-180 si u si mai mult ........dar de atunci m-am linistit si in oras nu o mai calc chiar asa dar nici ca melcu
CheLu_Gti exact :d cu mine te-ai plimbat spre livezeni.Atunci am prins pe bulevard 190 si spre livezeni 175-180 si u si mai mult ........dar de atunci m-am linistit si in oras nu o mai calc chiar asa dar nici ca melcu
io nu m`am dus asa tare...mai mult de 50 nu ii dau prin oras...
pai ca sa intri pe forum tre sa stii sa scrii, sa citesti, sa iti faci un cont, etc... deci eu zic ca nu sunt politai pe forum totusi de aia sa nu ne riscam