Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Mures

Reply

Thread Tools
Old 20-05-07, 02:30   #1
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Imagini reprezentative pentru istoria si arta arhitecturala a orasului TgMures

Sunt FOARTE multe subiecte demne de a fi imortalizate in incercarea de a face arta fotografica sau a se constitui macar in niste marturii despre ceea ce a-nsemnat si inseamna urbea aceasta pentru locuitorii ei,imagini care ar putea fermeca oameni ce n-au avut ocazia sa viziteze zona. Multi poate si-ar dori sa se poata plimba seara prin atata istorie cata stiu sa spuna unele locuri de la voi...daca stii sa le asculti...Si nu numai istoria v-ar putea stimula inspiratia,ci si unele contraste interesante...si multe alte aspecte ce sper ca le vom descoperi aici
Orice imagine pentru care autorul si-a dat interesul ,incercand sa se apopie de limitele impuse ale aparatului din dotare (chiar si unele telefoane au AF si zgomot relativ redus in lumina nu foarte buna) este de apreciat,si va rog doar critici constructive ,lasand deoparte mesajele "intepatoare" ce depasesc bariera unor glumitze prietenesti
........................
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 27-05-07, 11:41   #2
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Imagini reprezentative pentru istoria si arta arhitecturala a orasului TgMures

pun si eu vederea de la mine ... nu e nu shu ce... dar alte poze nu am
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P6100059.JPG
Views:	194
Size:	770.1 KB
ID:	276501   Click image for larger version

Name:	P6100060.JPG
Views:	187
Size:	750.0 KB
ID:	276502  
vali-tgm is offline   Reply With Quote