![]() |
Imagini reprezentative pentru istoria si arta arhitecturala a orasului TgMures
Sunt FOARTE multe subiecte demne de a fi imortalizate in incercarea de a face arta fotografica sau a se constitui macar in niste marturii despre ceea ce a-nsemnat si inseamna urbea aceasta pentru locuitorii ei,imagini care ar putea fermeca oameni ce n-au avut ocazia sa viziteze zona. Multi poate si-ar dori sa se poata plimba seara prin atata istorie cata stiu sa spuna unele locuri de la voi...daca stii sa le asculti;)...Si nu numai istoria v-ar putea stimula inspiratia,ci si unele contraste interesante...si multe alte aspecte ce sper ca le vom descoperi aici:)
Orice imagine pentru care autorul si-a dat interesul ,incercand sa se apopie de limitele impuse ale aparatului din dotare (chiar si unele telefoane au AF si zgomot relativ redus in lumina nu foarte buna) este de apreciat,si va rog doar critici constructive ,lasand deoparte mesajele "intepatoare" ce depasesc bariera unor glumitze prietenesti ........................ :eyebrow: :eyebrow: |
Re: Imagini reprezentative pentru istoria si arta arhitecturala a orasului TgMures
2 Attachment(s)
pun si eu vederea de la mine ... nu e nu shu ce... dar alte poze nu am :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning