Salut. Imi poate explica si mie cineva, ce este ACCELERATOR DE GAZE? Am vazut ca se vinde la sectia "Bazar", dar habar n-am ce este, cum functioneaza . Multumesc
in limita banilor .. inca`s elev .. n`am bani pt tuning .. doar cum pot asa ca ma multumesc si cu prelungiri .. iar in primavara daca imi iau carnetu va urma folie pe geamuri poate ceva angel si alte stopuri si ceva muzica
am uitat sa precizez ca in ultima poze e dacia "cu oglinzi de cadilac" pt OFFROAD("furia albastra") ..si la Golan .. ceva accesorii interioare va mai avea ..
se repara orice daca te pot ajuta cu ceva nus tii ceva despre el scri-mi private si eu mai multe masini dar pt posesori de cielo sa infiotat un club tare cielo runners pe toata tara
Salutari la toata lumea! Am mai pus aceasta intrebare aici pe forum doar ca in alta parte si am primit raspunsuri vagi ceea ce sper eu acum e sa primesc unul real. Am si eu o intrebare daca imi puteti zice unde imi pot instala subwoferul si ampliful aici in oras? De preferabil ceva autorizat pt ca altfel imi pierd garantia Mersi mult
asa, ca sa explic putin mai bine ce spune nandee, daca bine tine minte unde e, fie in spatele spalatoriei fiko(str aiudului) fie urmatoarea pe dreapta, parca domnul simi...sau daca nu le poti instala la sugo, in mureseni