Am avut un smart CDI passion din 2001. O masina superba, nu o sa o uit niciodata senzatiile traite la volanul ei. Recunosc ca a fost condusa exclusiv in mod automat si ca in Bucuresti nu a consumat niciodata sub 4%. Este o masina in care nu poti fi trist, sa vezi macar o data cum ninge prin plafonul transparent ...

)
Sunt destui fani de dacii care se dau shmecheri sperand ca la volan se afla o blonda si sunt destul de suparati cand vad ca nu este, chiar daca masina era mai mult roz decat rosie, asta este traiesc inca in romania.
Am mers cu ea iarna pe drumuri aproape inchisie si am folosit pana si lanturi. dar nu m-a tradat niciodata. Pentru cei care cred ca este mica le spun ca incap in ea destul de usor 2 barbati si cam 9 lazi de bere, iar pentru cei care cred ca 2 locuri nu sunt suficiente eu le spun ca majoritatea masinilor pe care le vad in oras nu au mai mult de 2 pasageri si de obicei mai mult de 3 usi.
Poti merge usor cu viteza maxima pentru ca nici nu sti cand ai prinso, daca bate puternic vantul te poti panica, dar ... nu merita are totusi aproape 800 kg. Franele sunt excelente.
Am avut si mici dar scumpe probleme tehnice, dar cu toate astea imi doresc inca un smart.
Abia astept sa treaca vara (vara imi vand masina si de banii de benzina iau bere

) sa imi iau iar unul cred ca de data asta o sa fie pe benzina, asa sa vad cu este unu mai puternic
Poze cu fostul meu smart
http://smg.photobucket.com/albums/v9...ozie/My SMART/