cabrio ala al lor e demential. am vazut unul la un market in viena. prietena mea l-a rugat pe austriac sa o lasa sa se urce in el si a fost super incantata. acum nu mai are altceva in cap si e foarte hotarata sa isi ia unul. pentru o fata e superb. oricum, peste vreo luna-doua o sa mergem sa cautam unul si atunci o sa stiu exact cum sta treaba cu ele, daca e de tinut sau de vandut ( plus ca nici nu sunt scumpe pt o cabrio)
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
FourTwo are un amic din Elvetzia,iar motoru l-a facut prastie!(nu din cauza ca a mers sportiv cu el sau mai stiu eu ce...pur si simplu s-a stricat!!!) l-au costat 7-8 000 reparatiile..pai cum sa va zic..la banii astia imi iau masina buna!!! si cu 5 locuri! si cu motor mare!
de aici tragetzi concluzia si parerea mea despre SMART!
adevarat,coupe-ul arata shucar,dar atat! nu mi-as lua...mult prea scump.
my dream car..4 the moment! roadster`ul..e prea dragutz,iar pt o fata,micutz cum e..merge!la putere cam lasa d dorit..dar..modif,si gata oarecum,merita 24.000 cu tot cu taxe..parca..
in orasul unde stau sunt mai multe smarturi decat in toata Franta mai ales din cauza parcarilor care nu sunt pur si simplu.majoritatea care au smarturi sunt copii de bani gata cu smartul cumparat de tata sau de mama.foarte multi le modifica mai ales prin scimbarea pop-off si prin reprogramare evident scot si limitatorul care e la 135 km/h.cdi-urile consuma foarte putin dar costa prea mult .forfour e un mitshubishi colt modificat,acelasi sasiu aceleasi motoare,diferentele sunt la interior si la caroserie si evident marca smart pe capota. de asemenea am vazut si destule fortwo brabus care sunt dragute de tot dar pt banii aia nu merita oricum dar se pare ca sunt persoane cu bani care isi permit si sunt destule.oricum nu mai au acelasi farmec ca inainte,nu mai sunt asa cumparate,chiar am citit zilele trecute caci una dinte cabrio sau roadster nu o sa le mai produca si in curand o sa iasa noua versiune de fortwo putin marita la dimensiuni care o sa apara si pe piata nord americana