|
View Poll Results: V-ati cumpara un smart?
|
|
da
|

|
270 |
64.44% |
|
nu
|

|
149 |
35.56% |
26-01-05, 15:47
|
|
|
VW Driver
Stage 2
Member of: [VW]
|
Ce parere aveti despre smart?
V-ati cumpara un smart? Va place smart-ul?
|
|
|
26-01-05, 16:30
|
|
|
Guest
|
Da, ca a 2-a masina de oras mi-as lua ori ForFour, ori Coupe-ul ala micut, care mi se pare demential. E o masina tare cool, ForFour cel putin poti chiar schimba o pate din caroserie oricand, are aripi detasabile din plastic de diverse culori. Or sa zica unii ca e o masina de femeie, eu zic ca Coupe-ul ala merge si pt barbati, iar ForFour e cam neutru. ForTwo in schimb mi se pare o glumitza de masina, insa e f practic.
|
|
|
|
26-01-05, 16:57
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Da, ca a 2-a masina de oras mi-as lua ori ForFour, ori Coupe-ul ala micut, care mi se pare demential. [...]
[...] Or sa zica unii ca e o masina de femeie, eu zic ca Coupe-ul ala merge si pt barbati, iar ForFour e cam neutru. ForTwo in schimb mi se pare o glumitza de masina, insa e f practic.
|
ForFour = dragut si chiar este potrivit pentru o dama sexy, dar, Bogdane, un om de marimi mai \"exagerate\" cum crezi ca s-ar simtii in Roadster (Coupeu' micutz  )? Din cate-am vazut in poze, tu esti destul de mare; nu crezi ca te-ai simtii ca in \"cusca\" ? Am luat cazul tau aleator, desi, daca stau sa ma gandesc, nici eu nu sunt prea mic  Mie, personal, mi se pare o masina MICA, atat ca inaltime, cat si ca latime + ca in \"portbagaj\" (am pus \" pentru ca nu prea se poate numi portbagaj  ) nu ai loc sa bagi o camera digitala si o mapa pentru facultate
Ca aspect, Roadster este SUPERB, chiar demential, cum spuneai si tu, dar frumusetea nu prea compenseaza lipsa de spatiu.
Ca performante, fiind o masina usoara, cei 70 cp sunt destul de folositori, dar viteza maxima este destul de redusa, 134 km km/h (84 mile/h), fiind mai slaba decat Ford StreetKa si Citroen Pluriel.
|
26-01-05, 17:54
|
|
|
Guest
|
Roadster e limitat la 160, ForFour la fel, ForTwo e la 135...Sincer, da masina e destul de mica, eu destul de mare, am cam 1.80 si vreo 85kg, dar mie imi ajunge si spatiul unui Tico in oras, nu imi tb sufragerie sa ma lafai nici macar la drum intins. Prefer o masina fasnteata, manevrabila, cat de cat comoda sa nu ma doara spatele dupa 3-4 ore de condus si sportiva in reactii. Roadster l-as folosi numai in oras, ai loc sa-ti pui o mapa si 2 sacoshele  , dar daca mai vrea prietena sa mearga si la cumparaturi, o sa fie cam jale  , insa se rezolva...face mai putine cumpraraturi, stie ca nu are unde sa le puna. Masinutele astea sunt bijuterii tehnologice, cu motorase in 3 supraalimentate foarte elastice care consuma si putin. Singurul impediment ar fi pretul foarte mare. Avantajele insa sunt multiple in orash. Cel putin ForTwo aproape ca il poti baga in buzunar
|
|
|
|
26-01-05, 18:01
|
|
 Stage 5
|
cu siguranta! si forfour dar mai ales fortwo... masina cu personalitate, FOARTE economica shi foarte practica in oras! nu degeaba in toate metropolele europene e plin de ele...
|
|
|
26-01-05, 18:05
|
|
 Stage 5
|
nu prea eram hotarat daca sa votez da sau nu. ar fi o chestie, asa la misto sa iesi cu un d-ala dar parca mai bine strangi banii de elise.
|
26-01-05, 18:15
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Bogdan: in detaliile gasite de mine, viteza maxima era de 84 mile. In fine
Intr-adevar, portbagajul este mult mai incapator decat am spus eu  iar prietena, atunci cand face cumparaturi, sa-si tina sacosele in poala
Am vazut de aproape (exterior, interior, motor, portbagaj) un Roadster, in vara, cand am fost in Bucuresti si mi-a placut ca design. Arata foarte furios, dar in acelasi timp haios. O masina perfecta pentru aglomeratia urbana, usor manevrabila si foarte economica.
teddy: varianta unui eventual accident ai luat-o in considerare ?  AM impresia ca daca \"te pupa\" vreunu', chiar si-o Dacia, din spate cu ceva viteza, iti pune motoru' in ceafa. Daca la Roadster, portbagajul este mic pe orizontala, la ForTwo e mic pe verticala + ca locuri in spate n-are => impactul este violent pentru sofer + pasager.
|
|
|
26-01-05, 19:42
|
|
 Stage 5
|
tocmai d-aia l-am luat in considerare ca masina de oras, unde riscurile unui accident foarte violent este mai mic. si daca e sa fie, mai sigur decat matiz, tico, lupo, seicento, etc. sigur este.
|
|
|
26-01-05, 20:09
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"teddy\"
tocmai d-aia l-am luat in considerare ca masina de oras, unde riscurile unui accident foarte violent este mai mic.
|
Cred ca nu te-ai uitat in ultimu' timp la TV
Accidentele, fie ele si in oras, au devenit mult mai violente din diferite motive... La ora actuala, doar in tanc mai esti in siguranta
|
|
|
26-01-05, 20:32
|
|
Stage 3
Member of: [Insomnia]
|
E o masima mistocuta.Daca mai e si Brabus...
|
|
|
26-01-05, 21:40
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
numi place!!!!!!!!! ... nasjpa ... prea mica ... cre'ca itzi sufla vantu pe la picioare la 80km\\h ... parerea mea ... cel putzin pana o sa testez vreunu
|
|
|
26-01-05, 21:48
|
|
 Stage 5
Member of: [RR]
|
Eu am stat in ForTwo. Este incredibil de spatios, si eu am 1,90 si am stat chiar comod. Pacat ca e f scumpa
|
|
|
26-01-05, 21:58
|
|
Stage 3
Member of: [Insomnia]
|
Si eu am mers un pic cu FourFour si mi-a placut.
|
|
|
26-01-05, 22:20
|
|
 Stage 5
|
da, din anumite motive au devenit accidentele in oras foarte violente, din cauza pustilor cacanari (boy racers) care o ard cu viteze enorme pe bulevarde. impresii ieftine, metode usoare de a impresiona curve si fete de la tzara de prin camine si baieti cu varste curpinse intre 12 si 16 ani.
|
|
|
27-01-05, 00:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
desi sunt masini foarte bune ... si au reusit sa acapareze acest segment de piata eu pur si simplu nu ma vad mergand zi de zi la munka la volanul unui Smart ....
cam atat din partea mea de spus ..
P.S. (daca ar fi 500 euro totusi mi-as lua unu :P )
|
|
|
|