Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 07-01-10, 14:22   #106
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Drobeta Turnu Severin

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	101_1611.JPG
Views:	121
Size:	904.2 KB
ID:	1252239   Click image for larger version

Name:	101_1613.JPG
Views:	121
Size:	860.5 KB
ID:	1252240   Click image for larger version

Name:	101_1614.JPG
Views:	129
Size:	849.4 KB
ID:	1252241  

Gangstah is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 14:26   #107
hasish

Stock

Hfv - scuzati primul comm...Emotii :">
hasish is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 14:28   #108
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Smile Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by hasish View Post
scuzati primul comm...Emotii :">
nu te speria k nu musca nimeni ...la mai multe comenturi din partea mea....
Old 07-01-10, 14:56   #109
LauGSI

Stage 2

LauGSI's Avatar

Daaaaa... Gangstahu` chiar as vrea sa se poata face ce s-a facut odata in trecut...dar asta ramane de vazut daca o sa mai fie acei oameni de demult cu care sa te distrezi ca in trecut...!!!
LauGSI is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 15:52   #110
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

de ce nu va prezentati masinile? sa fim cat mai multi din severin
ovidiu89 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 15:52   #111
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Exclamation Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by LauGSI View Post
Daaaaa... Gangstahu` chiar as vrea sa se poata face ce s-a facut odata in trecut...dar asta ramane de vazut daca o sa mai fie acei oameni de demult cu care sa te distrezi ca in trecut...!!!
ar trebui sa ai explici lui dodo ce intelegi prin pasionati de masini k omul a inteles altceva....
Old 07-01-10, 15:56   #112
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Red face Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by ovidiu89 View Post
de ce nu va prezentati masinile? sa fim cat mai multi din severin
am facut la inceput pe thread-ul nsl mh....suntem din severin cei care am dat tonul deci eu zic k ne stim destul de bine....masina o am la albumul de pe profil si la fel si lau gsi...momentan nu mai am jantele pe masina si nici muzik pt k am vandut basul si astept sa imi pun 2000w rms...pana una alta mi-am pus oglinzi tuning si astept sa vina caldura sa vopsesc jantele in 2 culori si masina poate k sunt 90% hotarat sa imi mai iau una si sa o las pe asta la sotie..dar nu voi inceta sa bag bani in ea deoarece dak o pastram si pe asta tre sa arate bine
Old 07-01-10, 15:58   #113
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]

urmeaza sa facem noi aia de odata o intalnire of our own si sa ne pozam bijuteriile..dak ies pozele misto normal k o sa ne laudam cu ele dak nu,nu le mai punem )...roki termina si u odata munca la barcheta si le punem una langa alta si eu si tu si lau si care mai vrea si le aratam la oameni....
Old 07-01-10, 16:01   #114
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Cool Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by LauGSI View Post
mi-a zis un baiat pe mess care a fost si la intalniri si ne stie pe majoritatea( nu ai pun postul cu tot cu nume k mi-a cerut sa ramana anonim):
"mie dor mie ca spectator sa vad si eu ceva,mie dor de vremurile alea cand se strangeau 200 de persoane ca aveau ce vedea..."....trezirea si hai sa le dam la oameni ce vor!
Old 07-01-10, 16:06   #115
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

gangstah ne cunoastem am avut cielo-ul alb eu ziceam sa prezentati masinile pe forum la marcile respective sa spuneti ce aveti de gand sa mai faceti la ele bla bla intradevar au fost alte vremuri care au cam apus pacat fiindca toti avem aceleasi pasiuni MASINILE si nu cred ca suntem in club sau nu suntem in club asta inseamna foarte mult, putem sa ne intalnim oricand foarte multi si sa fie ca pana acuma fara sa ne certam si sa ne atacam.

Pun si eu niste poze cu cotoarba ce a venit dupa cielo
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Ovi0543.jpg
Views:	86
Size:	510.7 KB
ID:	1252412  

Last edited by ovidiu89; 07-01-10 at 16:12.
ovidiu89 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 17:25   #116
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Cool Re: Drobeta Turnu Severin

[QUOTE=ovidiu89;2954660]gangstah toti avem aceleasi pasiuni MASINILE si putem sa ne intalnim oricand foarte multi si sa fie ca pana acuma fara sa ne certam si sa ne atacam.

aici te sustin si te aplaud si sper sa demonstram k discutiile in contradictoriu nu au rost....suntem pasionati de aceeasi chestie in afara de fete si anume masinile
Old 07-01-10, 22:30   #117
roky4u

Stock

Dodo! toti baietii adevarati au plecat din cauza ta!..du-te si cumpara-ti masina pe banii tai si nu mai face nsl-ul de ras cu o masina de scola, niciodata nu o sa mai existe nsl cu tine, nu esti de partea noastra nu esti de partea nimanui! noi te-am facut noi ramanem, nu ne mai folosi numele pentru un club care exista doar in mintea ta,fara legitimatii si fara un presedinte matur!
roky4u is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 23:07   #118
LauGSI

Stage 2

LauGSI's Avatar

Apropo asa zisule "Propietar al NSL Severin" cum te prezinti u de obicei stii foarte bine ca MH 20 LAU poarta si acum asa zisa bulina "NSL Severin"...Vreau si eu sa te intreb daca acest "club NSL Severin" la care se "contribuie" a contribuit cu ceva la acest "Opel Astra 2.0 GSI" sau la alta masina care u te mandresti ca poarta acea bulina "NSL Severin"..?? Mai acum cateva ore mai sunat si mi-ai zis ca sa contribui cu bani pentru a purta acea bulina "NSL Severin" eu zic ca acest club "NSL Severin" ar trebui sa imi dea el bani pentru ca port acea zisa bulina "NSL Severin" club cu care u ti-ai facut reclama in orasul Dr Tr Severin ...!!
LauGSI is offline   Reply With Quote
Old 08-01-10, 00:41   #119
florin_andrey86

Stage 5

Talking Re: Drobeta Turnu Severin

eu nu am prins multe intalniri, din mai multe cauze......dar am fost la acele intalniri de care vb "colegi" de mai sus si intradevar, erau zile in care se adunau 200 de persoane, pasionati sau nu, veneau acolo pt ca aveau ce vedea, oameni "nebuni" cu masini "nebune"( modificate ), de ei sau pe care asa le-au luat, dar acum daca te mai duci la intalnire nu te alegi decat cu "gazul" consumat, ingheti ca un ...... si vezi tot felul de tentative de masini care se chinuie sa faca si ele ceva......

VREAU CA TOTI PASIONATI DE AUTOMOBILISM, INDIFERENT DE CE CLUBURI APARTIN SAU NU APARTIN, SA NE INTALNIM O DATA PE SAPTAMANA SI SA VOBIM DESPTE PASIUNEA NOASTRA.
florin_andrey86 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-10, 01:23   #120
DoDo NSL
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]

In sfarsit...
a-ti inteles ideea .... sa vorbiti despre pasiune auto in severin , pe sectiunea special dedicata Severinului ...
acum..
o sa raspund aici la toate intrebarile :

- ROCKY : nu stiu cine a plecat din cauza mea , daca tu cunosti acele persoane le poti enumera aici , m-am saturat sincer sa mi se spuna ca "au plecat,dar nu putem sa spunem cine,ca nu vor ei" ...

....
'07 Peugeot 307CC
DoDo NSL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -