Quote:
Originally Posted by Gangstah
ai vazut k nu mai vb lumea pe forumul de la nsl si te gasisi sa iti bagi iar coada....nu stiu de ce nu iti vezi de treaba...ce conceptie sa skimbi tu knd nu esti in stare sa ai grija de un club minor care cred k mai are undeva la -2 membrii?e treaba noastra ce o sa patim si cred k stim exact care din noi o sa patim deoarece umblam toti impreuna....lasa-ne lasa-ne cred k sti melodia  
|
am REcitit postul asta de vreo 3 ori , si tot nu pot sa-mi dau daca e un post postat din ... prostie ... sau ... din ce altceva ?
pana una alta .... daca tot esti , pardon ... sunteti .. ca am vazut ca vorbesti in numele mai multor oameni , atat de satul de sfaturile .. parerea mea ca .. de bine , eu va urez succes in tot ceea ce face'ti .. iar pe aceasta sectiune "DROBETA TURNU SEVERIN" o sa mai postez decat cand o sa am de anuntat ceva important sau cand cineva ma va intreba ceva ... desi prefer sa o faca prin PM ...
mult succes tuturor cluburilor din Dr.Tr.Severin si tuturor celor pe cont propriu in proiectele lor de viitor ...
numai bine tuturor !