Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 23-01-10, 21:06   #271
cosmin_kep

Stock

cosmin_kep's Avatar

Default Re: Drobeta Turnu Severin

Caut pe cineva sa se dea cu mine.... MH-03-KEP ... astept oferte.. )
cosmin_kep is offline   Reply With Quote
Old 23-01-10, 21:13   #272
remus90

Stock

remus90's Avatar

Asta e nebun cu kep`u
L`am vazut eu si prin orash , app da foarte bine cu folia aia pe geamuri

Nice video : https://www.youtube.com/watch?v=-JyDhCTO5uI

Last edited by remus90; 23-01-10 at 21:22.
remus90 is offline   Reply With Quote
Old 24-01-10, 12:07   #273
DoDo NSL
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]
Talking Re: Drobeta Turnu Severin

nu stiu cat de bine este sa faceti provocarile aici ...
mai ales sa dati si numerele de inmatriculare ... mai tarziu o sa scrieti si ora exacta si locatie cand sa va dati ...

voi stiti ...
'07 Peugeot 307CC
DoDo NSL is offline   Reply With Quote
Old 24-01-10, 12:47   #274
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

vezi dodo ca am avut dreptate sa nu se vorbeasca despre asta?
ovidiu89 is offline   Reply With Quote
Old 26-01-10, 14:49   #275
DoDo NSL

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]

ma asteptam sa se gandeasca ca totusi...e un forum public !
Old 27-01-10, 00:27   #276
cosmin_kep

Stock

cosmin_kep's Avatar

dodo nu are de ce sa imi fie teama sa imi dau nr de inmatriculare ...oricum sar vede in poza ...asa ca ce o sa se intample ....noi sa fim sanatosi
Old 29-01-10, 08:00   #277
DoDo NSL

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by cosmin_kep View Post
dodo nu are de ce sa imi fie teama sa imi dau nr de inmatriculare ...oricum sar vede in poza ...asa ca ce o sa se intample ....noi sa fim sanatosi

asta e conceptia care vreau sa o schimb...intelegeti...daca e sa se'ntample ceva....nu o sa ti se intample doar tie ... o sa fie la toata lumea ..

EX : ce s'a intamplat in vara la S ... intelegi ?

provocarile se pot lansa fata'n'fata si acolo se vede totul .... nu e nevoie pe forum .. aici discutam altceva ...

si ca tot a venit vorba , ce se mai aude prin Severin ... am auzit ca prin port sunt cam multe reclamatii si nu prea mai merge lumea ... ?
Old 31-01-10, 14:45   #278
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Thumbs down Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by DoDo NSL View Post
asta e conceptia care vreau sa o schimb...intelegeti...daca e sa se'ntample ceva....nu o sa ti se intample doar tie ... o sa fie la toata lumea ..

EX : ce s'a intamplat in vara la S ... intelegi ?

provocarile se pot lansa fata'n'fata si acolo se vede totul .... nu e nevoie pe forum .. aici discutam altceva ...

si ca tot a venit vorba , ce se mai aude prin Severin ... am auzit ca prin port sunt cam multe reclamatii si nu prea mai merge lumea ... ?
ai vazut k nu mai vb lumea pe forumul de la nsl si te gasisi sa iti bagi iar coada....nu stiu de ce nu iti vezi de treaba...ce conceptie sa skimbi tu knd nu esti in stare sa ai grija de un club minor care cred k mai are undeva la -2 membrii?e treaba noastra ce o sa patim si cred k stim exact care din noi o sa patim deoarece umblam toti impreuna....lasa-ne lasa-ne cred k sti melodia
Gangstah is offline   Reply With Quote
Old 31-01-10, 14:46   #279
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Caut pe cineva sa se dea cu mine.... MH-03-KEP ... astept oferte.. )
vezi k au adus astia de la husquvarna o drujba noua relativ de aceeasi putere cu masina ta....
Old 01-02-10, 01:07   #280
DoDo NSL

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Gangstah View Post
ai vazut k nu mai vb lumea pe forumul de la nsl si te gasisi sa iti bagi iar coada....nu stiu de ce nu iti vezi de treaba...ce conceptie sa skimbi tu knd nu esti in stare sa ai grija de un club minor care cred k mai are undeva la -2 membrii?e treaba noastra ce o sa patim si cred k stim exact care din noi o sa patim deoarece umblam toti impreuna....lasa-ne lasa-ne cred k sti melodia

am REcitit postul asta de vreo 3 ori , si tot nu pot sa-mi dau daca e un post postat din ... prostie ... sau ... din ce altceva ?

pana una alta .... daca tot esti , pardon ... sunteti .. ca am vazut ca vorbesti in numele mai multor oameni , atat de satul de sfaturile .. parerea mea ca .. de bine , eu va urez succes in tot ceea ce face'ti .. iar pe aceasta sectiune "DROBETA TURNU SEVERIN" o sa mai postez decat cand o sa am de anuntat ceva important sau cand cineva ma va intreba ceva ... desi prefer sa o faca prin PM ...

mult succes tuturor cluburilor din Dr.Tr.Severin si tuturor celor pe cont propriu in proiectele lor de viitor ...

numai bine tuturor !
Old 01-02-10, 17:43   #281
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Exclamation Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by ovidiu89 View Post
vezi dodo ca am avut dreptate sa nu se vorbeasca despre asta?
fratioare tu ma disperi pe mine...ai facut vreodata ceva cu masina de iti e asa frik sa nu cumva sa patesti ceva?eu tin minte k doar vi pe acolo si nu ai facut sau faci ceva vreodata in afara de conversatie cu lumea prezenta...dak iti e asa frik de ce se poate intampla stai bre acas k nu te obliga nimeni sa ni te alaturi...eu unu sunt mai recidivist de fel si nu inteleg ce cauta oameni cu un spirit civic asa de calibrul vostru cu unii k noi...noua nu me place autoritatea si nici sa ni se spuna ce sa facem de aia nu mai facem parte din cluburi,suntem scapati de sub control? ?:...nu va convine ce facem nu va alaturati noua,nu ne mai criticati atata k nu sunteti obligati sa veniti pe acolo k la urma urmei doar nu faceti nici unu nimik
Old 01-02-10, 17:49   #282
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]
Angry Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by DoDo NSL View Post
am REcitit postul asta de vreo 3 ori

pana una alta .... daca sunteti atat de satul de sfaturile .. parerea mea ca .. de bine , eu va urez succes in tot ceea ce face'ti

mult succes tuturor cluburilor din Dr.Tr.Severin si tuturor celor pe cont propriu in proiectele lor de viitor ...

numai bine tuturor !
nu te supara frate dar sunt satul de criticile voastre ,kiar nu aveti alta treaba decat sa va luati de lume k de ce face unu aia si altu pe calalta...nu e nimeni obligat sa vina pe acolo, sa ne suporte sau si mai nasol sa ne si bage in seama...stati fratilor acas cu popcornu'u in mana si plangeti cat vreti la titanic si la gladiatorul..
va pupa Ica : prietenul meu imaginar!
Old 01-02-10, 17:57   #283
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

eu v-am sfatuit pentru binele vostru nu am zis eu ca am venit si am facut. e treaba voastra ce faceti. si nu stiu de cate ori m-ai vazut u pe mine pe acolo in ultimu timp
Old 02-02-10, 19:32   #284
cosmin_kep

Stock

cosmin_kep's Avatar

baieti ce e cu atata cearta ????pt ce ????nu are rost pasionatiii de masini au rostul lor ...ei stiu unde si cand sa se intalneasca ...si daca o fac .o fac din placere nu pt ca sunt invitati de vreun club anume...la urma urmeu nici in NSL SI SRC sau ce alte cluburi mai sunt pe la noi ,adunate nu fac decat o mica parte din clubul nostru al pasionatilor..intelegeti .....asa ca ...la treaba pasionatiii....va pooop jean
Old 02-02-10, 19:46   #285
Gangstah

Stage 5

Gangstah's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
baieti ce e cu atata cearta ????...la urma urmei nici in NSL SI SRC sau ce alte cluburi mai sunt pe la noi ,adunate nu fac decat o mica parte din clubul nostru al pasionatilor..
cand o sa am si eu ceva timp promit sa va pun niste filmari cu noi,de la intalniri si de la plimbarile pe care incercam sa le facem aproape saptamanal...daca e vreunu care nu vrea sa apara pe aici sa imi spuna ceva inainte sa postez filmarile
- Copyright 2025 4Tuning -