hello si bine vam gasit. Teki mi se spune intre pretini si conduc un corsa :P si printre altele am condus si BMW-ul de care tot vb :> amu sa ma dau rotund asa un pic :P
hello si bine vam gasit. Teki mi se spune intre pretini si conduc un corsa :P si printre altele am condus si BMW-ul de care tot vb :> amu sa ma dau rotund asa un pic :P
bine ai venit si tu...ai incercat un pek bmweu?o taie bine?
hoho..si-a facut aparitia si dacia sandero..noah care va luati=))=))azilu...nu mi-ar trebui nici la sfert de pret..aceeasi treaba aproape ca loganu,nu cu f.multe diferente
hoho..si-a facut aparitia si dacia sandero..noah care va luati=))=))azilu...nu mi-ar trebui nici la sfert de pret..aceeasi treaba aproape ca loganu,nu cu f.multe diferente
lol... nu prea cred ca poti compara loganu cu sandero...oricum...fabia,chevroleturile alea si altele...sunt mai penale parerea mea
nu stiu ce sa zic despre dacia "sandelu"din fata mai merge...dar spatele ii de tot ***'u la fel ca la logan...is curios sa vad ce dotari o sa aiba
parerea mea ca sandero se preteaza la tuning mai bine ca loganu,oricum asteptam sa vedem dupe ce apare pe strazi ,o sa iasa si kit-uri ptr el.Ce ar fi fain,ar fi o varianta RS
parerea mea ca sandero se preteaza la tuning mai bine ca loganu,oricum asteptam sa vedem dupe ce apare pe strazi ,o sa iasa si kit-uri ptr el.Ce ar fi fain,ar fi o varianta RS
asa ar arata fain intr-adevar..cum au facut si la logan vor face si la varianta asta abia astept sa vad primu sandero in Dej
eu zic ca arata binisor cel putin arata mai bine decat loganul nostru, si pe parcurs o sa apara si kituri pentru ea, cum au aparut si pentru logan si chiar unele frumoase
inca o masinuta, in trecere prin dej ,159