Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 20-07-07, 18:12   #376
mogo

Stage 2

mogo's Avatar

Default Re: Dej

Bai booogye...io astept sa te vad ce stii pe sosea....ma doare-n talau ce detzii tu... si ce masina ai tu...
Deci sa stii si tu,pe mine prea putzin ma intereseaza tuningul la o masina....pe mine ma intereseaza motorul cat e de meseriash si soferul cat e de meseriash...ca oricum pana la stadiu de tuning adevarat mai avem mult drum...cel putzin in dej.Pana atunci...rupem soselele....hai pa
mogo is offline   Reply With Quote
Old 20-07-07, 18:15   #377
mogo

Stage 2

mogo's Avatar

Si inca ceva...catzi caluti ai pe skoda?...daca chiar ai o skoda!
Old 20-07-07, 19:10   #378
WhiteRaven
Toyota Driver

Stage 5

WhiteRaven's Avatar

Member of:
[Toyota]

mah.. tare va agitati voi aici.. nu am citit tot, va urez succes, dar inainte sa va luati masini (sau sa le faceti ceva care aveti) .. convingeti primaria sa va asfalteze draq drumurile.. daca e un loc prin care urasc sa trec din cauza drumului .. ala-i DEJ!
WhiteRaven is offline   Reply With Quote
Old 20-07-07, 19:21   #379
willy_d

Stage 5

willy_d's Avatar

da noi avem taburi si buldozere , nu ne trebe drumuri =)))))
...si degeaba ar asfalta ca dupa 2 saptamani iara sapa =)))
willy_d is offline   Reply With Quote
Old 20-07-07, 20:05   #380
WhiteRaven
Toyota Driver

Stage 5

WhiteRaven's Avatar

Member of:
[Toyota]

) pai chiar asta-i treaba.. nu fac lucrari cum trebuie si sa puna asfalt de calitate.. nu am prea multe de reprosat pt ca si in bn e neglizat acest aspect (c p in trecut ca au inceput sa raspunda reclamatiilor) .. decat ca e groaznica portiunea aia de drum .. crede-ma ca merg 1-a a-2-a pe acolo.. si numai in slalom.. oricum am descoperit o alta ruta ocolotoare ../ prefer sa merg mai mult decat pe acolo..
WhiteRaven is offline   Reply With Quote
Old 20-07-07, 20:19   #381
willy_d

Stage 5

willy_d's Avatar

bine ma...orasu Dej e special =))) nu poti sa-ti iei o masina klumea ca o varzalesti in 5 luni, numa petece si gropi ...de praf numai vb...incearca sa mergi cu geamu lasat ,trece un autobuz pe langa tine , ca si cum ti-ar arunca cineva o fumigena in masina ... si e plin de mari soferi,de "raiseri" =)))(vorba lu' srx) si etc...dar noi nu avem ce face,tre` sa suportam ..
willy_d is offline   Reply With Quote
Old 21-07-07, 00:41   #382
booogye man xxl

Stage 1

Quote:
Originally Posted by MANTUS View Post
deti pe dreq spider tuning. In cluj la spider tuning e Horea Avram, asa ca lasa vrajeala............
pai horica e partenerul meu in afaceri......
booogye man xxl is offline   Reply With Quote
Old 21-07-07, 00:44   #383
booogye man xxl

Stage 1

Quote:
Originally Posted by mogo View Post
Bai booogye...io astept sa te vad ce stii pe sosea....ma doare-n talau ce detzii tu... si ce masina ai tu...
Deci sa stii si tu,pe mine prea putzin ma intereseaza tuningul la o masina....pe mine ma intereseaza motorul cat e de meseriash si soferul cat e de meseriash...ca oricum pana la stadiu de tuning adevarat mai avem mult drum...cel putzin in dej.Pana atunci...rupem soselele....hai pa
motorul nu e nustiu ce.....un chip de 50 ca mai mult nu suporta,toba de la motor pana in spate,filtru de aer si cam atat.....total 172 cai.........garda e lasata,suspensii sport si prize de aer in fata si spate! nu e nustiu ce la ce bijuterii am facut noi dar..............e buna,o ingrijesc mai mult ca pe mine
Old 21-07-07, 00:46   #384
booogye man xxl

Stage 1

ma intereseaza o scoala de pilotaj......stiu si eu cate ceva dar vreau perfectiune..................zicetimi voi ceva dak stiti......ca sincer inca nu mam interesat calumea de subiectul asta,intreb doar in stanga sin dreapta
Old 21-07-07, 00:47   #385
booogye man xxl

Stage 1

si mogo......veci nu o sa ai ocazia sa faci o cursa cu mine
Old 21-07-07, 01:25   #386
snopy's brother

Stage 5

snopy's brother's Avatar

vedeti ca unele subiecte sunt offtopic .....be careful
snopy's brother is offline   Reply With Quote
Old 21-07-07, 11:14   #387
mogo

Stage 2

mogo's Avatar

Booogye...daca zici ca ai 172 de cai pe skoda...si e si adevarat...atunci e ok....ar trebui sa zboare pe drum...
Dar nu stiu dc parca tot am impresia ca esti ceva coptil de lemn care vrea sa-si bata joc de noi cu povestile astea...

P.S. convinge-ne ca e adevarat ce ai zis despre tine... poze.. ceva de genu...si atunci tot respectu! Pana atunci....ciocu mic si joc de glezna!
Old 22-07-07, 13:15   #388
MANTUS

Stage 5

MANTUS's Avatar

Cool Re: Dej

Quote:
Originally Posted by booogye man xxl View Post
pai horica e partenerul meu in afaceri......
auzi, daca horica e partenerul tau de afaceri ia dam un mesaj PM, in care sa-mi zici nr lui de telefon, sau mai stiu eu ce ***-uri, dart cred ca esti ceva bitang care nu are de lucru p' akas si se uita toata ziua la TOM & JERRY. No hai pa
Old 22-07-07, 16:07   #389
booogye man xxl

Stage 1

Quote:
Originally Posted by MANTUS View Post
auzi, daca horica e partenerul tau de afaceri ia dam un mesaj PM, in care sa-mi zici nr lui de telefon, sau mai stiu eu ce ***-uri, dart cred ca esti ceva bitang care nu are de lucru p' akas si se uita toata ziua la TOM & JERRY. No hai pa
voi credeti ce vreti,e nu vam impus sa ma credeti....vam zis doar ce detin sub forma de prezentare........si in plus nu trebuie sai demonstrez la nimeni nimic....pt k cu voi sau fara voi,eu tot inainte o sa merg,asa ca.....
Old 22-07-07, 19:27   #390
MANTUS

Stage 5

MANTUS's Avatar

Exclamation Re: Dej

Quote:
Originally Posted by booogye man xxl View Post
voi credeti ce vreti,e nu vam impus sa ma credeti....vam zis doar ce detin sub forma de prezentare........si in plus nu trebuie sai demonstrez la nimeni nimic....pt k cu voi sau fara voi,eu tot inainte o sa merg,asa ca.....
bineinteles, ca nu tre sa demonstrezi.........daca tu asa zici. Dar macar nu te da ca esti nu stiu cine!!!! parca vad ca i fi ceva COPTIL DE LEMN . Oricum BAFTA, daca e asa cum zici, dar nu prea cred
MANTUS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -