20-07-07, 18:12
|
|
Stage 2
|
Re: Dej
Bai booogye...io astept sa te vad ce stii pe sosea....ma doare-n talau ce detzii tu... si ce masina ai tu...
Deci sa stii si tu,pe mine prea putzin ma intereseaza tuningul la o masina....pe mine ma intereseaza motorul cat e de meseriash si soferul cat e de meseriash...ca oricum pana la stadiu de tuning adevarat mai avem mult drum...cel putzin in dej.Pana atunci...rupem soselele....hai pa
|
|
|
20-07-07, 18:15
|
|
Stage 2
|
Si inca ceva...catzi caluti ai pe skoda?...daca chiar ai o skoda!
|
|
|
20-07-07, 19:10
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [Toyota]
|
mah.. tare va agitati voi aici.. nu am citit tot, va urez succes, dar inainte sa va luati masini (sau sa le faceti ceva care aveti) .. convingeti primaria sa va asfalteze draq drumurile.. daca e un loc prin care urasc sa trec din cauza drumului .. ala-i DEJ!
|
|
|
20-07-07, 19:21
|
|
Stage 5
|
da noi avem taburi si buldozere , nu ne trebe drumuri =)))))
...si degeaba ar asfalta ca dupa 2 saptamani iara sapa =)))
|
|
|
20-07-07, 20:05
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [Toyota]
|
) pai chiar asta-i treaba.. nu fac lucrari cum trebuie si sa puna asfalt de calitate.. nu am prea multe de reprosat pt ca si in bn e neglizat acest aspect (c p in trecut ca au inceput sa raspunda reclamatiilor) .. decat ca e groaznica portiunea aia de drum .. crede-ma ca merg 1-a a-2-a pe acolo.. si numai in slalom.. oricum am descoperit o alta ruta ocolotoare ../ prefer sa merg mai mult decat pe acolo..
|
|
|
20-07-07, 20:19
|
|
Stage 5
|
bine ma...orasu Dej e special =))) nu poti sa-ti iei o masina klumea ca o varzalesti in 5 luni, numa petece si gropi ...de praf numai vb...incearca sa mergi cu geamu lasat ,trece un autobuz pe langa tine , ca si cum ti-ar arunca cineva o fumigena in masina ... si e plin de mari soferi,de "raiseri" =)))(vorba lu' srx) si etc...dar noi nu avem ce face,tre` sa suportam ..
|
|
|
21-07-07, 00:41
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by MANTUS
deti pe dreq spider tuning. In cluj la spider tuning e Horea Avram, asa ca lasa vrajeala............
|
pai horica e partenerul meu in afaceri......
|
|
|
21-07-07, 00:44
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by mogo
Bai booogye...io astept sa te vad ce stii pe sosea....ma doare-n talau ce detzii tu... si ce masina ai tu...
Deci sa stii si tu,pe mine prea putzin ma intereseaza tuningul la o masina....pe mine ma intereseaza motorul cat e de meseriash si soferul cat e de meseriash...ca oricum pana la stadiu de tuning adevarat mai avem mult drum...cel putzin in dej.Pana atunci...rupem soselele....hai pa
|
motorul nu e nustiu ce.....un chip de 50 ca mai mult nu suporta,toba de la motor pana in spate,filtru de aer si cam atat.....total 172 cai.........garda e lasata,suspensii sport si prize de aer in fata si spate! nu e nustiu ce la ce bijuterii am facut noi dar..............e buna,o ingrijesc mai mult ca pe mine
|
|
|
21-07-07, 00:46
|
|
Stage 1
|
ma intereseaza o scoala de pilotaj......stiu si eu cate ceva dar vreau perfectiune..................zicetimi voi ceva dak stiti......ca sincer inca nu mam interesat calumea de subiectul asta,intreb doar in stanga sin dreapta
|
|
|
21-07-07, 01:25
|
|
Stage 5
|
vedeti ca unele subiecte sunt offtopic .....be careful
|
|
|
21-07-07, 11:14
|
|
Stage 2
|
Booogye...daca zici ca ai 172 de cai pe skoda...si e si adevarat...atunci e ok....ar trebui sa zboare pe drum...
Dar nu stiu dc parca tot am impresia ca esti ceva coptil de lemn care vrea sa-si bata joc de noi cu povestile astea...
P.S. convinge-ne ca e adevarat ce ai zis despre tine... poze.. ceva de genu...si atunci tot respectu! Pana atunci....ciocu mic si joc de glezna!
|
|
|
22-07-07, 13:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by booogye man xxl
pai horica e partenerul meu in afaceri......
|
auzi, daca horica e partenerul tau de afaceri ia dam un mesaj PM, in care sa-mi zici nr lui de telefon, sau mai stiu eu ce ***-uri, dart cred ca esti ceva bitang care nu are de lucru p' akas si se uita toata ziua la TOM & JERRY. No hai pa
|
|
22-07-07, 16:07
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by MANTUS
auzi, daca horica e partenerul tau de afaceri ia dam un mesaj PM, in care sa-mi zici nr lui de telefon, sau mai stiu eu ce ***-uri, dart cred ca esti ceva bitang care nu are de lucru p' akas si se uita toata ziua la TOM & JERRY. No hai pa
|
voi credeti ce vreti,e nu vam impus sa ma credeti....vam zis doar ce detin sub forma de prezentare........si in plus nu trebuie sai demonstrez la nimeni nimic....pt k cu voi sau fara voi,eu tot inainte o sa merg,asa ca.....
|
|
|
22-07-07, 19:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by booogye man xxl
voi credeti ce vreti,e nu vam impus sa ma credeti....vam zis doar ce detin sub forma de prezentare........si in plus nu trebuie sai demonstrez la nimeni nimic....pt k cu voi sau fara voi,eu tot inainte o sa merg,asa ca.....
|
bineinteles, ca nu tre sa demonstrezi.........daca tu asa zici. Dar macar nu te da ca esti nu stiu cine!!!! parca vad ca i fi ceva COPTIL DE LEMN . Oricum BAFTA, daca e asa cum zici, dar nu prea cred
|
|
|
|
|