Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-11-06, 09:21   #46
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]
Default Re: Tulcea

Quote:
Originally Posted by andy_x3m View Post
mai cand stateam eu ne mai vedeam pa stadionul pescarusul, ala de pe varianta. cerculetze shi drifturi pana se ara iarba hehe
sper sa mai fie lume pasionata, ca sosele de linutze.... in afara de ala pan la gara mai greu
pe mircea unde te dadeai?!? ca ala e ori ingust, ori in panta, loc drept nu ai acolo
Noi ne gaseam la sala....si mergeam spre Bucuresti pt. liniutze e o linie dreapta...la vreo 15 - 20 de km de TL.(o localitate care incepe cu litera "C") Asfaltul este perfect. Salutari din partea mea lui: FLY (Dacia Nova 1,8L 16v), ETA (Cielo alb), CLA (Logan alb) + alti impatimiti
Old 30-11-06, 16:14   #47
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

pai pe mircea voda de la intersectie de jos pana sus..la inceput e f mica panta apoi e mai puternica...e misto si in deal..zici ca te duci spre cer =))) am fost noi o data sa jucam fotbal dar erau altii asa ca 2 masini cerculete s-a ridicat prafu si faceam jaloane printre jucatori si au plecat nebunii si am ramas noi... acolo e frumos nu ramai fara cauciucuri...si frumos e cand ceatza si se aseaza in sens la hotel delta fuge rau acolo..pacat ca acumn sutn santuri si esti obligat sa opresti

maus l-ai uitat pe bazbi care e clar sarit putzin de pe fix ..saracu cielo ))
ps:s-a schimbat locu de cand s-a deschis MGM..se sta acolo spre dimineata si se asteapta sa plece gagicile singurele ) ..in plus de asta poti viziona si local kombat in fiecare week. =))) ... cred ca vorbeai de cataloi intradevar acolo e lux drumu,dar mai frumos in oras cand se uita mosii si babele si exclameaza" mama voastra o sa sfarsiti in lac... etc etc"
Old 30-11-06, 16:16   #48
TL20ELV

Stage 3

TL20ELV's Avatar

HOP si eoooo... La famiglia....
TL20ELV is offline  
Old 30-11-06, 16:21   #49
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

bine ai venit ...era si vremea
Eugen_TL is offline  
Old 30-11-06, 16:27   #50
TL20ELV

Stage 3

TL20ELV's Avatar

Hai sa stabilim 2 tabere.... care suntenti in Bucuresti hai sa ne vedem odata la fata......
propun o intalnire in parcul carol sau discutam...

si cand mai vin in tl ne distram si acolo.... ne dam de distractie nu sa vedem care e mai bun..... ca e chestie relativa
TL20ELV is offline  
Old 30-11-06, 16:37   #51
TL20ELV

Stage 3

TL20ELV's Avatar

Sa recapitulam... Esti din TL (daca esti un BUC la facultate nu-i problem mie-mi convine ) si din cand in cand te mai mananca pedala.... lasa un pm cu yahooid... sa punem si noi bazele unei comunitati. R fi dragutz cand mai vin in sanatoriul ala de oras sa facem putina atmosfera...
TL20ELV is offline  
Old 30-11-06, 18:04   #52
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

TL20ELV , cred ca te stiu , ai un clio argintiu nu? Draguta masina
Cosmin255 is offline  
Old 30-11-06, 18:25   #53
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

da da el e ... de la inceputul liceului cand coboram iti admiram masinutza...
Eugen_TL is offline  
Old 30-11-06, 19:48   #54
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
pai pe mircea voda de la intersectie de jos pana sus..la inceput e f mica panta apoi e mai puternica...e misto si in deal..zici ca te duci spre cer =))) am fost noi o data sa jucam fotbal dar erau altii asa ca 2 masini cerculete s-a ridicat prafu si faceam jaloane printre jucatori si au plecat nebunii si am ramas noi... acolo e frumos nu ramai fara cauciucuri...si frumos e cand ceatza si se aseaza in sens la hotel delta fuge rau acolo..pacat ca acumn sutn santuri si esti obligat sa opresti

maus l-ai uitat pe bazbi care e clar sarit putzin de pe fix ..saracu cielo ))
ps:s-a schimbat locu de cand s-a deschis MGM..se sta acolo spre dimineata si se asteapta sa plece gagicile singurele ) ..in plus de asta poti viziona si local kombat in fiecare week. =))) ... cred ca vorbeai de cataloi intradevar acolo e lux drumu,dar mai frumos in oras cand se uita mosii si babele si exclameaza" mama voastra o sa sfarsiti in lac... etc etc"
Fix de Cataloi vorbeam .... O veste proasta... asta in caz ca nu stiati...ma rog nu stiu daca e treaba mea sa va spun, dar o fac. CLA-ul nu mai este printre noi (masina...Claudiu nu are nimic) Imi pare rau
MauS is offline  
Old 01-12-06, 13:06   #55
vlad_Mafiotu
Seat Driver

Stage 5

vlad_Mafiotu's Avatar

Member of:
[SEAT]

da ce a patit ?
vlad_Mafiotu is offline  
Old 01-12-06, 14:21   #56
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]
Arrow Re: Tulcea

Quote:
Originally Posted by vlad_Mafiotu View Post
da ce a patit ?
Pai... accident. Era greu sa intelegi..... Masina e praf, bine ca este baiatul bine

Nu stiu detalii...doar ca a adus-o pe rampa de la BV (brasov)

Last edited by MauS; 01-12-06 at 14:23.
MauS is offline  
Old 01-12-06, 20:06   #57
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

sa dea draq ..pacat..abia o facuse si el si ..in fien asta e ...grav tare? adica se poate repara sau isi poate lua alta? bine ca el e ok si nu a patit nik !
Eugen_TL is offline  
Old 03-12-06, 16:16   #58
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
sa dea draq ..pacat..abia o facuse si el si ..in fien asta e ...grav tare? adica se poate repara sau isi poate lua alta? bine ca el e ok si nu a patit nik !
Nu se mai poate repara masina
MauS is offline  
Old 03-12-06, 17:11   #59
vlad_Mafiotu
Seat Driver

Stage 5

vlad_Mafiotu's Avatar

Member of:
[SEAT]

chiar asa de grava e lovita incat nu se mai poate repara ? da cum a putut sa o rupa asa ? a intrat cu ea in copac ce a facut ?
vlad_Mafiotu is offline  
Old 04-12-06, 01:05   #60
TL20ELV

Stage 3

TL20ELV's Avatar

sanatate sa fie....
TL20ELV is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -