Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-02-07, 20:55   #271
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Tulcea

pai filmam cu ce avem la noi ! TELEFOANE adica ! si sincer sa fiu sei ntelege EXACT ce se intelge si in majoritatea filmuletor puse de tine facute noaptea! o sa se incerce si ziua ceva probabil !se intampla destule dar nu sta nimeni sa filmele e mai misto sa fii in masina decat pe margine
Old 12-02-07, 21:08   #272
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

frate atat avem telefoane , atat putem deocamdata sa facem .... nu vrei sa te uiti nu te uita...incercam si noi cat putem .... nu o lua in nume de rau
Cosmin255 is offline  
Old 12-02-07, 21:32   #273
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Eu am renuntat la a mai filma cu telefonul...pt ca ajungeam acasa si ma enervam ca nu se vedea cum trebuie.Si au fost multe okazii cand puteam sa filmez...chiar si cu camera...dar pt ca era intuneric m-am lasat pagubas.....2 faruri in noapte ..poa sa fie un lamborghinii..sau un simplu trabant.
Nici voi sa nu o luati in nume de rau.
Old 13-02-07, 20:59   #274
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Eu am renuntat la a mai filma cu telefonul...pt ca ajungeam acasa si ma enervam ca nu se vedea cum trebuie.Si au fost multe okazii cand puteam sa filmez...chiar si cu camera...dar pt ca era intuneric m-am lasat pagubas.....2 faruri in noapte ..poa sa fie un lamborghinii..sau un simplu trabant.
Nici voi sa nu o luati in nume de rau.
ai si tu dreptate
Cosmin255 is offline  
Old 14-02-07, 09:38   #275
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Frate..ce liniste e pe tulcea....sau la useri le e rusine sa posteze pe forum?.....ca de altfel sunt multi pasionati....
Nu mai zice nimeni nimic?...ce sa ma intamplat prin oras?...o cursa intre pompieri si salvare?...intre masini de politie?...intre taxiuri....un viol?...o crima...o bataie.....razie la delta......a secat ciuperca....nimic?
mikafly is offline  
Old 14-02-07, 16:56   #276
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

cielo vs B klasse automat (cp nush dar sigur peste 100 ) pana in a3a cielo a avut aproape o masina ,apoi egalitate si pe finalul la a3a la cielo B-ul era in fata! oricum slabut dupa parerea mea ! o intrebare dc draq cand se da pe sport turometru sta la maxim tot timpu...la alte cutii am vazut ca exista o schimbare vizibila din turometru in momentul urcarii treptelor.. si nu pleaca cine stie ce nici pe sport
Eugen_TL is offline  
Old 14-02-07, 17:54   #277
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

in sfarsit se aude ceva de liniutza la tulcea.....chiar daca doar intre b-clas..si cielo
Si cine erau protagonistiii?...al cui cielo?...cunoscut ceva?...
mikafly is offline  
Old 14-02-07, 18:43   #278
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

stapanul b-ul cunoscut cu siguranta (dar nu stau sa dau nume acum nu rced ca ar fi bine ) iar cielo hmm un cielo normal fugit de acasa si dat pe mana lu obraznick si a mea si rupt in doua ! la pescarush 15 minute tot ce s-a putut face cu el (si cu fata si cuspatele) apoi pe stradute,intoarceri cu frana de mana pe isacciei (fuge curu super beton) si intr-un final mers la AKER unde iar 15 min rupt pe final o mica problema- intrand in derapaj janta spate a lovit bordura si masina a sarit pe trotuar juma de m urmari:janta + cauciuc praf ! apoi liniutza cu b-ul,invartit incercari in sens la delta si niste chestii (incerccari) in parcare la politie dupa care dus acasa sa nu ii mai facem dracu stie ce =)))

ps: tare faza la aker unde e pietris pe jos ce draq e pe acolo " baaaa mi-a intrat pietris in gura " replica:" pai inchide gura sa nu mai intre " =)))
alta faza dupa ce s-a lovit de bordura...coboara din masina cel care o luase de acasa pe blat si face " baaa fratie ia uite roata mea praf" la care obraznick "nu are ma nik ce ai vezi stramb" ala se uita la mine " zi tu de nu e praf" si eu " lasa ma ca e ca noua nu cine stie ce se face iar cauciucul e murdar" ala se uita la roata si noi ne cacam pe noi de ras !
Eugen_TL is offline  
Old 14-02-07, 19:21   #279
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Frumos.....dar v-ati cam batut joc de masina omului.Nu se face asa ceva.
Daca o iei...si ii tragi...tragei dar fara borduri si alte alea.Pacat si de masina.Eu nu as fi batjocorito in asa hal.Sunt curios ce parere are acum proprietarul....
mikafly is offline  
Old 14-02-07, 20:05   #280
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

DE ACORD cu tine crde-ma pe cuvant! dar cand proprietarul spune sa dai in ea refuzi? si cu bordura a fost un incident , eu eram pe margine filmam am zis ca se rastoarna ! si da ne-am batut joc de masina dar la cererea lui ! a zis ca o mai ia si in weekendul asta dar suntem mai cuminti ca dintr-o chestie in joaca se poate ajunge nasol
Eugen_TL is offline  
Old 14-02-07, 21:06   #281
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Treaba voastra...nu cred ca bididiul care era cu voi e proprietarul de drept al masinii'....cred ca daca afla tacsu sau masa..il rupe cu bataia...ar fi fun de vazut.....la fel ca si exchibitziile voastre pe 4 roti.
mikafly is offline  
Old 14-02-07, 21:29   #282
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

bidi e major doar ca nu are carnet inca si tasu stie ca ia masina dar stie ca o ia un prieten ! in fien a vazut si roata si au schimbat-o

auzi cumva il stii pe tipul cu calibra aia alba? am vazut=o pe la aker se auzea frumos ( ii dadea ) de la distanta pare a avea niste modificari la bari o prinde cineva in poza de aproape?
Eugen_TL is offline  
Old 14-02-07, 21:38   #283
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Nu stiu despre ce calibra vorbesti......poate o fi aparut vreuna..eu nu mai sunt in tl de 1 luna si ceva...deci nu mai sunt la curent.
mikafly is offline  
Old 15-02-07, 01:08   #284
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

sunteti multi la tulcea? sa trecem la orase?
dati-mi pm
Gratzian is offline  
Old 15-02-07, 07:20   #285
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Nu suntem prea multi..erram candva....acum ne-am rarit.Sunt astia mai mici care vin din spate...in rest...pauza
mikafly is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -