Quote:
Originally Posted by scturoag
Nu fa referire la toti membri din Neamt ! pentru ca nu toti sunt asa... 80% din ei sunt baieti de nota 10+(se stiu ei care) dar sunt cateva specimene din Neamt care nu au ce cauta pe un forum public, care ameninta ceilalti useri si ii injura(stim noi care's aia)...
Deci sa nu se inteleaga gresit, Morf nu a facut referire la toti userii din Neamt, s-a referit la acele 4-5 specimene care a intrat pe forum cu injuraturi si amenintari(Darkdevil666,Ady_lkw si inca vreo 2 care nu le-am retinut nickname-ul)
Eu cred ca acesti useri ar trebui eliminati din comunitatea asta... sincer...
|
Corect, nu fac referire la toti membrii comunitatii, ma refer la o anumita parte din ei printre care nu vreau sa ma numar...sau nu vreau sa ne numaram, sincer. De asta zic, nu vreau sa vad si aici ca intervin moderatorii pentru limbaj sau etc. Ne stim, ne cunoastem (ca suntem mai putini decat degetele de la 2 maini), fata in fata ne vorbim cu fel si fel de apelative, nu e problema dar pe forum sa folosim un limbaj decent.
Vlad sa nu intelegi ca iti sar in cap (e al 3lea post in care vreau sa sustin o idee) dar nici pe departe nu vreau sa intelegi ca ai facut nuj c ca iai spus lui Farcasi "Prezinta-te draq"....legat de treaba aia no prob...dar pe viitor haideti sa facem un pas in fata si sa fim un exemplu.
Intelegeti acum ce vreau sa spun sau mai fac vreo 3 posturi?
)
P.S. Referitor la cei enumerati de tine Dragos si sanctiunile care ar trebui sa le primeasca zic sa lasam capra cu varza si sa ne vedem noi de treburile noastre. In mod sigur cum am sesizat si noi userii au sesizat si moderatorii si mai devreme sau mai tarziu o sa faca ceva in privinta acestui fapt. Eu sper totusi sa nu fie cazul si sa ajungem sa ne intelegem pe zi ce trece din ce in ce mai bine unii cu altii.
P.S.2 Mai stie cineva de fratele nostru Adi alias Herodot? Mai trecea si el pe aici din cand in cand...mai seara de seara pe la bancute...la luat femeia la iasi...gata cu 4tuningu, gata cu prietenii aia ai tai "care fac curse"
) gata cu distractia...stai acasa si gateste, masaj la piciorute...
(Adi daca citesti asta sa stii ca glumesc bro da ne e dor de tine si ale tale Remindere gen "Azi e miercuri")
P.S.3 Acelasi lucru e valabil si pentru fratele nostru 26Wrc...aceiasi poveste cred...mici diferente...
(sau el fara permis nu activeaza nici pe forum? E vreo ruda cu The Stig???...obiceiuri ciudate?)
Concluzia: Ce face femeia asta din om...
(sper ca stiti de gluma)
Va salut baieti! Hai sa crestem mari!