Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > JOBURI

JOBURI JOBURI INDUSTRIA AUTO, TUNING, CAR-AUDIO si CONEXE

Reply

Thread Tools
Old 17-02-12, 16:45   #1
Doctoru'

Stage 4

Default Student caut loc de munca

Student la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, invatamant la distanta caut loc de munca. Experienta in constructii, am lucrat zilier ca dulgher si ce mai era de facut la barajul de la Suplacu de Barcau in 2010, in 2011 am lucrat ca sofer autobasculanta Mercedes-benz Actros 4144 8X4 de 32 de tone. Posed carnet de conducere categ. A, BE, CE si atestat de marfuri generale si marfuri agabaritice. Comunicativ, social, ambitios, muncitor, am cunostinte in domeniul IT (operare calculator, MS Office, Windows, internet, HTML, CSS, JOOMLA!). Nu sunt pretentios la job-uri, am pretentie doar sa fiu liber sa ma duc la examene. Sunt din comuna Ip judetul Salaj.
Doctoru' is offline   Reply With Quote
Old 29-02-12, 15:05   #2
Doctoru'

Stage 4

Default Re: Student caut loc de munca

Datorita faptului ca am fost repins de la multe oferte de munca pe criteriul ca sunt student si ca nu am experienta in domeniul respectiv, am facut o petitie. Cine vrea sa vada si eventual sa semneze petitia aceasta se afla la link-ul http://www.petitieonline.ro/petitie/...p60629048.html In caz ca moderatorii imi sterg link-ul si dumneavostra doriti sa vedeti petitia, lasati-mi un PM si va dau link-ul. Multumesc.
Old 06-11-12, 12:16   #3
vasile13

Stock

Sunt mai multe joburi de calitate pe care ai putea sa le faci.Nu inteleg de ce vrei tocmai zidar sau dulgher.
vasile13 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-12, 13:26   #4
Doctoru'

Stage 4

Nu am scris acolo nicaieri ca vreau dulgher sau zidar, am scris doar experienta de pana atunic, acum mai adaug si muncitor necalificat la situl arheologic Curau - Port, pentru Muzeul de Istorie Zalau.
- Copyright 2026 4Tuning -