Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > JOBURI

JOBURI JOBURI INDUSTRIA AUTO, TUNING, CAR-AUDIO si CONEXE

Reply
 
Thread Tools
Old 03-03-11, 09:03   #1
Catalin76

Stage 3
 
Catalin76's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 107
Member of:
[Opel]
Smile Recrutam Agent de asigurari. Castiguri pe baza de comisioane.

Caut agenti asigurari (brokeri) in vanzarea de asigurari .Nu necesita o anumita calificare doar cunostinte ,Internet Explorer ,posesor P.C. si imprimanta,pentru orasul Ploiesti si localitatile invecinate.
MAIL:rcaploiesti@yahoo.com

OFERTA
Prin legea 260/2008 toate locuintele vor fi obligate sa fie asigurate. Este o reforma in domeniul asigurarilor, o schimbare pentru romani si in acelasi timp este o sansa unica pentru agenti. Intr-o perioada scurta de cateva luni de zile, agentii vor incheia asigurari la peste 8 milioane de locuinte! Adica intr-o perioada scurta de cateva luni de zile se vor castiga sume importante de bani. Inregistreaza-te GRATUIT in echipa noastra pentru ca si tu cunosti zeci de persoane (vecini, prieteni, colegi, rude, etc.) carora le poti incheia asigurarea obligatorie. + reducere la asigurarea locuintei tale + un sistem de cariera motivant + venituri nelimitate din comisioane + birou virtual si o platforma de recrutare online a agentilor + program flexibil + traininguri de specialitate, suport, materiale + alte bonusuri. OFERTE ASIGURARI : R.C.A,LOCUINTE OBLIGATORII si FACULTAVIVE,ASIG. CALATORII IN STRAINATATE LA CELE MAI BUNE TARIFE !!!
__________________
"Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie...." cazanelul meu din '79...

Last edited by andi_cimpean; 03-03-11 at 10:24.
Catalin76 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-11, 13:18   #2
Catalin76

Stage 3
 
Catalin76's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 107
Member of:
[Opel]
Default Re: Recrutam Agent de asigurari. Castiguri pe baza de comisioane.

--------------------------------------------------------------------------------

Caut agenti asigurari (brokeri) in vanzarea de asigurari .Nu necesita o anumita calificare doar cunostinte ,Internet Explorer ,posesor P.C. si imprimanta,pentru orasul Ploiesti si localitatile invecinate .
MAIL:rcaploiesti@yahoo.com
OFERTA
Prin legea 260/2008 toate locuintele vor fi obligate sa fie asigurate. Este o reforma in domeniul asigurarilor, o schimbare pentru romani si in acelasi timp este o sansa unica pentru agenti. Intr-o perioada scurta de cateva luni de zile, agentii vor incheia asigurari la peste 8 milioane de locuinte! Adica intr-o perioada scurta de cateva luni de zile se vor castiga sume importante de bani. Inregistreaza-te GRATUIT in echipa noastra pentru ca si tu cunosti zeci de persoane (vecini, prieteni, colegi, rude, etc.) carora le poti incheia asigurarea obligatorie. + reducere la asigurarea locuintei tale + un sistem de cariera motivant + venituri nelimitate din comisioane + birou virtual si o platforma de recrutare online a agentilor + program flexibil + traininguri de specialitate, suport, materiale + alte bonusuri. OFERTE ASIGURARI : R.C.A,CASCO,LOCUINTE OBLIGATORII si FACULTAVIVE,ASIG. CALATORII IN STRAINATATE LA CELE MAI BUNE TARIFE !!!
Catalin76 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -