Quote:
Originally Posted by bumby_11
student anul in tai la poli caut de lucru in domeniul auto rel la tel 0728253334
|
Recomandare de student de POLI.Ocupate de facultate si stai si rupe cartile (anul 1 si 2).Iti vei gasi de lucru si greu iti vei croi sa reusesti la facultate si la lucru.Si daca reusesti vei da examenele cam mizerbail...si cand ajungi in final ti se face sila ca pentru lucru ai "sacrificat" atat.Eu mi-am gasit de lucru din anul 1,am dat o parte din examene greu,si chair am avut restante.La marire mi-am pierdut vacantele si bani pentru achitarea exemenelor.Acum mi-am gasit ceva care imi place si care sunt in stadiu de incepator si are si paralele cu facultatea mea.Imi permit sa invat si la lucru.Sfatul meu:sa cauti un domeniu unde poti invata practic si...teoria la facultate.Te angajezi usor daca vrei sa incepi de jos (simplu muncitor - este binevenita ideea pentru un patron mai ales daca si el este un absolvent al UPB).Daca urmezi calea de mai jos...intr-un final cand vei absolvi vei fi inginer cu cunostinte practice si toretice foarte solide si mult mai sigur ca te vei angaja pe un salariu foarte bun.Bafta.