Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 12-11-08, 22:17   #1
Cristilicious

Stock

Cristilicious's Avatar

Smile Bmw e21....

Salutare! Am un Bmw e21 din '81 si vreau sa-mi bag niste muzica in el, de aceea apelez la persoanele care cunosc acest domeniu. Nu vreau sa particip la competitii, dar vreau sa se auda destul de tare. Am primit un subwoofer Mac(250 mm bandpass) ST 110 de 250 rms/800 watt(s), o statie Mac MPX mono de 1500 watts (2 ohm), 2 boxe Canget de 80W (4 ohm) si 2 noname( cred ca sunt de 40). Acum trebuie sa-mi i-au un player si sa reglez statia......pe care nu stiu. As vrea sa-mi spuneti daca e suficienta configurarea audio si ce player ar trebui sa-mi i-au, ce firma. Si daca nu e suficienta ce ar trebui sa schimb si cu ce. Si mai am o intrebare: nici care din perechile de boxe nu mi-se potrivesc in fata, e vreo problema daca le pun pe amandoua in spate? Afecteaza sonorul? Daca da ce ar trebui sa fac.

Va multumesc!
Cristilicious is offline   Reply With Quote
Old 13-11-08, 20:36   #2
Cristilicious

Stock

Cristilicious's Avatar

Default Re: Bmw e21....

Haideti fratilor, vreau sa va aud parerile! Nu cred ca toata lumea priceputa, de pe 4tuning, e in vacanta iar intrebarile mele nu ar trebui sa ridice dificultati!

Succes si multumesc!
Old 14-11-08, 07:31   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: Bmw e21....

Quote:
Originally Posted by Cristilicious View Post
Salutare! Am un Bmw e21 din '81 si vreau sa-mi bag niste muzica in el, de aceea apelez la persoanele care cunosc acest domeniu. Nu vreau sa particip la competitii, dar vreau sa se auda destul de tare. Am primit un subwoofer Mac(250 mm bandpass) ST 110 de 250 rms/800 watt(s), o statie Mac MPX mono de 1500 watts (2 ohm), 2 boxe Canget de 80W (4 ohm) si 2 noname( cred ca sunt de 40). Acum trebuie sa-mi i-au un player si sa reglez statia......pe care nu stiu. As vrea sa-mi spuneti daca e suficienta configurarea audio si ce player ar trebui sa-mi i-au, ce firma. Si daca nu e suficienta ce ar trebui sa schimb si cu ce. Si mai am o intrebare: nici care din perechile de boxe nu mi-se potrivesc in fata, e vreo problema daca le pun pe amandoua in spate? Afecteaza sonorul? Daca da ce ar trebui sa fac.

Va multumesc!
Pai nu isi poate da nimeni cu parerea daca e suficient sistemul pentru nevoile tale..pt mine de exemplu e complet insuficient avand in vedere ca eu am alt target..poate pentru tine sunt..vino cu niste intrebari mai normale ca sa ti se poata raspunde...
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 14-11-08, 19:31   #4
Cristilicious

Stock

Cristilicious's Avatar

Credeam ca nu mai sunt oameni priceputi pe site, dar uite ca m-am inselat. AlexBanu, ce player mi-ai recomanda, ca am Mac si nu stiu cu ce firma de playere e mai compatibila? Cati watts crezi tu ca sunt necesari intr-o masina sa se auda tare muzica?......si care e target-ul tau, daca imi perminti sa intreb?
Old 14-11-08, 19:39   #5
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Nu exista vreo legatura intre marca playerului si cea a amplifului. In functie de setup-ul sistemului poti sa faci un sistem cu wati mai putini sa sune tare insa nu si bine...Am avut si eu Mac mai demult si stiu cam cum sunt nu poti sa ai pretentii de la ele la banii care sunt..daca vrei ceva ieftin de la Mac poti incerca Fearless..un traseu de alimentare bun un amplif si un sub intr-o incinta calcultata corespunzator pot face minuni.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 18-11-08, 21:33   #6
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

deci, daca boxele fata au 80 w rms se impune sa le amplifici cu rms-ul lor, care nu-l poti obtine de la un player (iti da max 25W). deci ti-ar trebui amplificator pentru difurile fata.

in rest, zi-ne ce buget ai avea de cheltuit, sa stim ce sa-ti recomandam, entry level / second hand etc

250 W rms intr-un rechin s-ar putea sa fie putin, se poate rabate bancheta?

bezz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -