Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 25-06-08, 16:23   #1
GGadonis

Stock

Red face Ajutoorrr!!!!!!

sal...dupa multe nopti in care am ajuns sa visez statii,subwoofere etc am observat k pe aceste forum-uri sunt si oameni care intradevar se pricep si m-am gandit sa apelez la voi pe aceasta cale,problemele mele fiind urmatoarele:
1.am o statie infinity ref 611 A pentru care doresc un sub...am inteles k imi trebuie unul cu 2 bobine de 4 ohmi..cineva mi l-a recomandat pe jbl 1204 bp-d ..ce parere aveti ..stiti altul mai bun??
2. nu sunt hotarat cu sistemul din interior deoarece am pe spate (pe un logan) o pereche de magnat-uri xcess 693 serie mai veche sunt de 100 rms(parca)...si nu stiu daca trebuie sa renunt la ele sau nu...cele doua posibile configuratii ar fi:
pt varianta in care pastrez boxele spate sa imi achizitionez un amp jbl 75.4 (cred,cel pe 4 canale)+un sistem 16.5 pt fata ceva care sa nu depaseasca cu mult 400 ron(sh sau nou nu conteaza)...si pt sistemul fata ce ziceti de dls ms6a??
pt varianta in care nu pastrez boxele spate am un amp Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.250MK2/ pe care vreau sa pun sistemul 16.5 mai sus mentionat.
cum ar fi mai bine..prima sau a doua varianta/????un alt amp pt prima varianta???sau pt fata o alta optiune???
astept sugestii...recomandari...orice...dar sa fiti frate la obiect sa nu ma incurcati mai rau k deja nu mai inteleg nimic si pe langa poate ma ajutati si cu dim cablurilor...capacitatea condensatorului..etc
Vreau sa mai adaug k nu ma pricep la chestii de genul sq,spl etc tot ce stiu e ca imi place sa se auda un pic mai "energic"(vezi snoop dogg-step yo game up..ceva de genul k sa intelegeti ce vreau sa zic)...la modul sa vibreze geamurile...sa simti si tu k sofer un pic ca iti vibreza plamanii nu doar cei din spate..am avut un sub gz de vreo 500 rms pe statia de mai sus si nu am fost multumit deloc de sunet....se auzea basul oarecum "infundat" ..cred ca intelegeti voi c vreau sa zic....intradevar se simtea basul in masina doar pe pielea capului...k atunci cand apropii capul de un dif dar in rest..praf...inchideam usile,plecam de pe loc si apoi simteau doar cei din spate ca exista un sub in portbagaj. multam anticipat!!
GGadonis is offline   Reply With Quote
Old 26-06-08, 07:06   #2
GGadonis

Stock

Unhappy Re: Ajutoorrr!!!!!!

NIMENI nu ma ajuta??? pls chiar am nevoie de ajutor!!
Old 27-06-08, 05:37   #3
GGadonis

Stock

Default Re: Ajutoorrr!!!!!!

NIMENI???? sau cer prea mult...prea multa bataie de cap din partea voastra..stiu
Old 27-06-08, 10:46   #4
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

zii un buget....tie iti trebuie componente fata...+ amplificator 4 canale + statie woofer + woofer + 2 kituri de cabluri + condensator.Zii un buget si vorbim dupa...
xpert_customs is offline   Reply With Quote
Old 27-06-08, 12:52   #5
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

de ce 2 kituri decat unul un si gros ?
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
Old 27-06-08, 20:59   #6
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

merge si cu un kit mai gros si cu un distribuitor...fiecare cum vrea....
xpert_customs is offline   Reply With Quote
Old 28-06-08, 07:54   #7
GGadonis

Stock

BUGET:
pt COMPONENTE 500 ron...sau 1000ron in cazul in care o sa am atunci 1000ron,dak nu...o sa ma rezum la ceva in jur de 500 ron...de aceea va rog sa imi recomandati cate un sistem pt fiecare optiune...stiu...sunt foarte nehotarat dar sper sa ma puteti sfatui,si inca ceva....sistemul fata as dori sa fie unul ce se aude cat de cat mai tare...adik nu ma intereseaza f mult basul acestuia prefer sa se ocupe sub-ul de bass
pt AMP 4 CANALE.... 7-800 ron
pt SUBWOOFER la statia care o am(infinity ref 611 a)...nush....1000-max1500ron...dar sa fie unul care sa se "pupe" cu statia..eventual sa faca dragoste cu ea()..aici se afla oful meu cel mai mare...la sub...nu am gasit nici unul pe plac pana acu'
pt CONDENSATOR...nu conteaza..cat poate sa coste?..300 ron max nuu???...ma intereseaza de cat sa fie..1,6 e ok pt amandoua statiile??..si nu cred k conteza prea mult firma..cel putin pt mine.
cablaj am deja pt doua statii...ma interesa doar dak sunt ok pt statiile recomandate de voi.....din moment ce eu nu cunosc ce dim au cablurile mele va rog pe voi sa imi spuneti de cat sa fie pt statiile respective....

Last edited by GGadonis; 28-06-08 at 08:01.
Old 28-06-08, 12:59   #8
xpert_customs

Stage 5

xpert_customs's Avatar

Member of:
[VW]

Componente:
MB Quart DSG 213 - 565 Ron sau Focal Polyglass 130 V1 - 570 Ron

Amplificator:
Hifonics ZXI 6406 - 899 ron sau MTX TC4004 - 835 sau Focal Solid 4 - 989 ron

Woofer:
MTX T7515-44 - 995 + incinta
Hifonics BX 12SQD4 - 529 + incinta

Cam astea ar fi recomandarile mele....have fun...
Old 29-06-08, 21:36   #9
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Pentru componente ai putea merge pe DLS MS6a