Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 12-04-08, 23:19   #1
dani_el

Stock

Default Sfat amplificare difuri

Momentan am difuri hertz fata dsk165 de 80w RMS, portierele antifonate/ HU clarion 788RUSB.
Tinand cont ca este primul meu post vreau sa-mi dati cat mai multe explicatii d c ar trebuie sa aleg amplificatorul recomandat de voi. Vreau sa amplific momentan doar difurile fata + subwoofer(care momentan nu exista sper la viitorul salariu), deci un amplif 4 canele = 2fata + 2 sub. Difurile spate le las pe amplificare HU. Buget max 12 mil (cu tot cu conectica+manopera) deci ampliful sa ajunga pe la 7-8 mi.maxim.
Eu ma oprisem la Helix DarkBlue 4 canele(4 ohmi: 4 x 60W RMS stereo, 2 ohmi: 4 x 90W RMS cate 2 canale in punte, 4 ohmi: 2 x 180W RMS ).... Cum vi se pare ????
dani_el is offline   Reply With Quote
Old 12-04-08, 23:43   #2
SpeeDBreaker

Stage 5

SpeeDBreaker's Avatar

Default Re: Sfat amplificare difuri

Bine ai venit!
*Daca tot vrei sistem amplificat pe fata si iti place suntetul hertz iti sugerez sa schimbi dsk`urile cu esk sau hsk, gama de jos fiind gandita sa mearga direct pe HU, iar daca le vei amplifica, ai mare grija, au mai fost cazuri in care dsk`urile pe amplif au cedat.
*Ca amplif depinde si ce sub vrei, gandeste-te la configuratia dif`urilor(daca nu raman dsk`urile)/sub`ului si apoi cauta un amplif pe masura lor.Bafta!
Old 14-04-08, 16:33   #3
dani_el

Stock

Merci pentru sfat, initial am zis k sunt de ajuns difuzoare amplificate de HU "k nu am nevoie" poate asa ati zis toti la inceput. Idee este ca acum vreau sa le amplific pe cele existente, cu posibilitate de a folosi ampliful si pentru viitoarele difuri, cand le voi schimba. Este ok ampliful mentionat de mine anterior ?????
dani_el is offline   Reply With Quote
Old 17-04-08, 16:28   #4
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by dani_el View Post
Merci pentru sfat, initial am zis k sunt de ajuns difuzoare amplificate de HU "k nu am nevoie" poate asa ati zis toti la inceput. Idee este ca acum vreau sa le amplific pe cele existente, cu posibilitate de a folosi ampliful si pentru viitoarele difuri, cand le voi schimba. Este ok ampliful mentionat de mine anterior ?????
Este destul de ok amplifu.
TheEnZo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -