![]() |
Sfat amplificare difuri
Momentan am difuri hertz fata dsk165 de 80w RMS, portierele antifonate/ HU clarion 788RUSB.
Tinand cont ca este primul meu post vreau sa-mi dati cat mai multe explicatii d c ar trebuie sa aleg amplificatorul recomandat de voi. Vreau sa amplific momentan doar difurile fata + subwoofer(care momentan nu exista sper la viitorul salariu), deci un amplif 4 canele = 2fata + 2 sub. Difurile spate le las pe amplificare HU. Buget max 12 mil (cu tot cu conectica+manopera) deci ampliful sa ajunga pe la 7-8 mi.maxim. Eu ma oprisem la Helix DarkBlue 4 canele(4 ohmi: 4 x 60W RMS stereo, 2 ohmi: 4 x 90W RMS cate 2 canale in punte, 4 ohmi: 2 x 180W RMS ).... Cum vi se pare ???? |
Re: Sfat amplificare difuri
Bine ai venit!
*Daca tot vrei sistem amplificat pe fata si iti place suntetul hertz iti sugerez sa schimbi dsk`urile cu esk sau hsk, gama de jos fiind gandita sa mearga direct pe HU, iar daca le vei amplifica, ai mare grija, au mai fost cazuri in care dsk`urile pe amplif au cedat. *Ca amplif depinde si ce sub vrei, gandeste-te la configuratia dif`urilor(daca nu raman dsk`urile)/sub`ului si apoi cauta un amplif pe masura lor.Bafta! |
Merci pentru sfat, initial am zis k sunt de ajuns difuzoare amplificate de HU "k nu am nevoie" poate asa ati zis toti la inceput:lol:. Idee este ca acum vreau sa le amplific pe cele existente, cu posibilitate de a folosi ampliful si pentru viitoarele difuri, cand le voi schimba. Este ok ampliful mentionat de mine anterior ?????
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning