Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 04-07-07, 01:06   #1
3S-FE

Stage 5

3S-FE's Avatar

Member of:
[FOTO]
Default HU nou sau preamp?

Am o toyota camry din 91,

am luat difuri(Clarion SRS1326 pt. fata si Magnat Ultra 216 pt. spate)

si un amplificator (AstroWin KAC-859, f f f ieftin)

cum m-am zgarcit la difuzoare mi-au ramas niste bani si ma gandisem initial sa schimb HU(un CD player Panasonic 4x45W mai vechi dar capabil), pana am pus ochii pe Ground Zero GZEQ 4.7 equalizer

si acum nu prea stiu ce sa fac

cum nu ma intereseaza suport pt mp3-uri, fete motorizate, afisaje color, etc. preampu mi s-ar parea o alegere mai buna , dar pe de alta parte nu stiu cat de mult ar beneficia sistemul de corectia suplimentara

o alta problema ar fi legata de subwofere, amplifu are un canal dedicat de 180W RMS la 2ohm iar eu am doua difuri Blue Tech de 15", o fi suficienta puterea sa mi le duca pe amandoua in paralel?

va sunt recunoscator pentru orice raspuns pertinent
3S-FE is offline   Reply With Quote
Old 04-07-07, 04:58   #2
around za world

Stage 4

around za world's Avatar

Member of:
[Evolution Crew]
Default Re: HU nou sau preamp?

Acum ai HU stock ? Un HU nou ar fi mai bun decat cel de fabrica . Gzeq e o kestie OK pentru cat costa insa daca totusi vrei ceva mai bun calitativ ideal ar fi in limita posibilitatilor sa te uiti dupa un DSP gen JL cleansweap sau rockford 3 sixty .
Un canal de 180 la 2 ohm nu sunt sigur ca duce un singur woofer daramite 2 . Ideea este ca e intotdeuna bine sa ai o rezervca im plus e putere . Nush exact cat duc wooferele tale dar sunt destul de convins ca merg peste 180w/2ohm .In plus producatorii obscuri au obiceiul sa "umfle " puterea amplificatorului . Poti incerca dar in locul tau as umbla cu sigurante dupa mine ca am un vag sentiment ca o sa le arda frecvent .
Bafta !