Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Noutati si prezentari

Reply
 
Thread Tools
Old 29-09-11, 11:33   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Blaupunkt New York 800 - Tot ce este mai bun pentru masina ta

Blaupunkt New York 800 - Tot ce este mai bun pentru masina ta

New York 800 combina un sistem de navigatie pan-European cu o gama variata de optiuni de entertainment si conectivitate pentru toate tipurile de dispozitive media portabile. Proiectat pentru numarul tot mai mare de compartimente radio format 2 DIN disponibile in masinile de astazi, are un monitor de 6,2-inch cu tehnologie digitala si rezolutie 800x480 pixeli.

Navigatia impreuna cu car kit-ul Bluetooth integrat fac condusul sigur si relaxat; mai mult de atat se poate parca mult mai usor cu ajutorul camerei de mers inapoi optionale. Toate tipurile de dispozitive media portabile pot fi folosite oferind un program de entertainment personalizat. In plus fata de DVD, aceasta unitate este echipata si cu un slot pentru carduri de memorie de mare capacitate, 2 USB pentru dispozitive de stocare sau pentru controlul iPod si intrari suplimentare Audio/Video frontale si posterioare. Liniile clare ale designului Blaupunkt comunica inalta calitate si pot fi integrate in orice bord cu ajutorul adaptoarelor specifice.



Navigatia
Multumita meniului clar aranjat, New York 800 va conduce in calatorie usor si precis. Utilizarea usoara si confortul fara limite sunt cerinte pe care sistemul de navigatie New York 800, de ultima generatie, le indeplineste cu usurinta.



Navigatie pentru camioane
New York 800 Truck duce asistenta la conducere la un nivel profesional. Sistemul de navigatie cu harta Europei nu doar atentioneaza asupra blocajelor de circulatie, dar ia in consideratie si atributele individuale ale vehiculului cand calculeaza ruta ideala. Chiar si informatii ca modul de conducere sau timpul de oprire sunt disponibile la o apasare de buton; de asemenea, acestea pot fi reinnoite optional si cu avertizare acustica.



Radio
Aspectul organizat si tastele mari fac ca schimbarea programelor sa fie simpla si rapida. In plus, New York 800 ofera toate caracteristicile unui tuner actual de calitate: receptie clara, RDS cu canal pentru mesaje despre trafic si radio text, posibilitatea memorarii a numeroase posturi de radio si cautare automata pentru o receptie de cea mai buna calitate.



Bluetooth
Odate ce intreaga agenda cu pana la 1.000 de contacte este sincronizata cu New York 800, nimic nu va opreste sa efectuati convorbiri telefonice prin intermediul sistemului audio al masinii. Pentru o comunicare ideala, New York 800 va ofera posibilitatea sa alegeti intre microfonul incorporat si microfonul extern care poate fi amplasat cat mai convenabil. Microfonul extern este, de asemenea, inclus in pachetul de baza.




Playerul Media
De fapt, usurinta de a utiliza zilnic mediile de stocare digitale este parte a unui dispozitiv electronic modern. New York 800 ofera o gama cuprinzatoare de unitati media care pot fi utilizate pentru colectia personala de muzica, poze si materiale video - DVD, VCD, CD, USB sau carduri de memorie de 32 GB.



Controlul iPod / iPhone
Doar trebuie sa conectati iPod-ul si iPhone-ul la unul dintre conectorii USB si puteti porni muzica din meniul comun - afisandu-va de asemenea si albumul. Pentru cei indragostiti de dispozitivele Apple, la New York 800 se pot conecta chiar si doua dispozitive simultan.



Intrare AV (Audio/Video)
Flexibilitatea este, in plus, asigurata si de conexiunile analogice. Conectorul frontal AV (3,5 mm jack) este perfect pentru o conectare rapida; conectorul RCA posterior realizeaza o conexiune permanenta - e.g. un TV-receiver.




Entertainment pentru locurile din spate
New York 800 este clar un centru de comanda. Complet independent fata de programul pentru locurile din fata, pasagerii pot avea un program de entertainment adaptat gusturilor si nevoilor lor, controlabil din fata sau din spate cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu. In masinile de tip caravan, intreaga solutie poate fi realizata dintr-o clipire.



Camera pentru mers inapoi
Parcarea poate fi si precisa. New York 800 comuta automat camera pentru marsarier in momentul in care schimbatorul de viteze este conectat pe inapoi. Cu aceasta optiune nu mai puteti gresi.

Setarile utilizatorului.
Clar aranjate, cu design atractiv si usor de reglat.




Blaupunkt New York 800 - Specificatii complete





Blaupunkt New York 800 este distribuit in Romania de S.C. TORNADO TRADE SRL. Pretul recomandat de vanzare al acestui produs bun la toate este de 2.990 lei.

__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 30-12-11, 22:38   #2
gogu

Stage 3
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 74
Default Re: Blaupunkt New York 800 - Tot ce este mai bun pentru masina ta

scump domne scump
gogu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -