Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Noutati si prezentari

Reply
 
Thread Tools
Old 16-06-10, 11:45   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Insonorizantii STP, acum in Romania prin Tornado Trade

Celebra companie STP care produce izolanti de sunet, vibratii si de contact isi va importa acum produsele in Romania prin Tornado Trade. De acum, masina ta de car-audio va deveni mai performanta cu cei mai buni izolatori de sunet!

Radacinile STP Standardplast se regasesc in cercetarile si producerea de materiale izolatoare acustic pentru aplicatii militare, inca din perioada Uniunii Sovietice.

In momentul de fata STP Standardplast are un laborator de cercetari stiintifice, un departament chimic, un laborator acustic si noi linii de productie.

Mai mult de 1000 de angajati lucreaza in 5 fabrici din Rusia si sunt gata sa rezolve orice probleme legate de zgomot si vibratii in domeniul auto cat si in alte domenii.

Din anul 2010 STP intra intr-un nou ciclu de dezvoltare al retelei de distributie in Europa. Produsele STP vor fi mai aproape de cerintele pietei europene printr-o restructurare a ofertei de produse, printr-un nou mod de ambalare si prin creearea unei identitati imbunatatite. O data cu aceste schimbari STP si-a propus si schimbarea retelei de ditributie la nivel European, dorindu-se colaborarea cu distribuitori mai puternici si mai profesionisti. Tornado Trade este onorat sa se numere printre distribuitorii de STP.

Pentru clarificarea unor aspecte legate de politici comerciale ale altor distribuitori care isi prezinta produsele ca "...fost STP" trebuie sa mentionam ca STP Standardplast nu si-a modificat denumirea sau produsele, ci si-a modificat doar modul de ambalare si distribuitorul pentru Romania.


Pentru comenzi puteti contacta Tornado Trade pe mail sales@tornadotrade.ro sau la telefon 021 337 11 18 / 031 405 23 24.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	xbeatle14.JPG
Views:	243
Size:	94.3 KB
ID:	1521151  
Hondarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -