Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Noutati si prezentari

Reply
 
Thread Tools
Old 26-11-09, 12:26   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,890
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Chevy Camaro SS by Al & Ed's Autosound

Chevy Camaro SS by Al & Ed's Autosound

Acest Chevy Camaro SS a fost complet personalizat de la roti pana la interior si partea audio. Inca din momentul in care unul dintre cei mai buni clienti ai celor de la “Al&Esd” Autosound din West Hollywood le-a aratat masina, au stiut ca va deveni o bucata buna.

Exterior si Performanta

Initial, masina avea dungi argintii pentru curse care au fost insa inlocuite cu unele rosii, iar o parte din materialul pentru dungi a fost folosit sa acopere partea alba din fata si din spate de la siglele SS. De asemenea, au folosit material negru mat sa acopere logo-ul Chevy auriu, din fata si din spate. S-a aplicat folie inchisa la culoare pe geamurile din fata si spate pentru a da o imagine mai agresiva.

Cum rotile de 20 de inci "stock" erau prea simple si comune, au fost montate jante de 24 inci Gianelle Santorini cu anvelope Giovanna. De asemenea, au fost montate inele exterioare KoKo Kuture de culoare rosie. Toate aceste moificari au revolutionat intr-adevar aspectul exterior al masinii. Pentru a nota si la capitolul performanta, a fost instalat un sistem de evacuare Corsa.

Interior

Fetele de usi au fost de la bun inceput argintii. Pentru a pastra tema cromatica exterioara, acestea au fost vopsite in aceeasi nuanta de rosu ca si dungile de la exterior.

Atat scaunele fata, cat si cele de pe spate au fost acoperite cu tapiterie de piele si vinyl. Acestea au fost retapitate cu piele rosie si neagra Mercedes-Benz. De asemenea, panourile usilor au fost retapitate cu piele, acoperind astfel elementele din plastic si oferind o senzatie de lux pentru pasageri.

Audio

La aceasta sectiune s-a depus cea mai mare doza de interes. In total, 7 amplificatoare Focal au fost montate in aceasta masina, puterea ridicandu-se la 3000W, in acest unic sistem de sonorizare. Difuzoarele pe trei cai Focal 165KRX3 au fost montate pe usile din fata, mid-bassii de 16,5 cm in panourile de usi, iar mediile si tweeterele in stalpii din fata. Doua amplificatoare pe 4 canale Focal Solid 4 au fost folosite pentru a amplifica aceste difuzoare.

In panourile din spate au fost instalate difuzoarele Focal 165KRX2, amplificate de asemenea de un Focal Solid 4. Doua subwoofere Focal au fost montate in prtbagaj, iar portul de bass au fost indreptat catre interiorul masinii. Patru amplificatoare Focal Solid 1 au fost folosite pentru a amplifica aceste subwoofere.

__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -