Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Noutati si prezentari

Reply
 
Thread Tools
Old 24-09-09, 15:48   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Focal sarbatoreste On-line 30 de ani de existenta

Focal sarbatoreste On-line 30 de ani de existenta

Focal sarbatoreste 30 de ani de existenta. Cu aceasta ocazie brand-ul invita utilizatorii de internet din intreaga lume sa povesteasca pe site-ul aniversar, 30th.focal-fr.com, cea mai frumoasa experienta pe care au avut-o cu sunetul Focal.

Traditia Focal....

De cand a fost infiintata, Focal-JMlab a crescut si a devenit una dintre principalele companii din lume in domeniul Hi-Fi Loudspeaker. Cu sediul in Saint-Etienne, Franta, este acum international recunoscuta ca un leader mondial in proiectarea si fabricarea de ddifuzoare auto. De asemenea sunt recunoscuti si pentru conceperea si fabricarea difuzoarelor de casa si pro-audio dar si unor incinte pentru auto cotate la preturi intre 99 euro si 2750 euro. Lider de piata in Franta, exporta peste 73% din productie in Europa, America de Nord si Sud-estul Asiei.

Focal–JMlab sustine un program intens si continuu de cercetare si dezvoltare in tehnologia difuzoarelor. Astfel in ultimii ani au fost inregistrate numeroase patente. Momentan Focal-JMlab are angajati peste 200 de oameni care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern de peste 12500m2, pe aceasta suprafata concentrandu-se Productia, Managementul si Departamentul de Cercetare si Dezvoltare.

Pasiunea sunetului

Chiar daca nu poti povesti o auditie macar o poti trai; Focal s-a decis sa deschida o carte virtuala in care fiecare utilizator isi poate scrie povestea vis-a-vis de experienta Focal: placerea de a asculta la un produs Focal sau descoperirea unei melodii a carei reproducere o face sa fie minunat de reala. Sunteti invitati sa povestiti despre emotii, pasiuni, sentimente ... Focal va invita sa puneti in cuvinte momente de placere pura pe care le-ati trait si pe care vreti sa le impartasiti si altora.

Un site dedicat celei de a 30ª aniversare

Prin cuvinte, imagini, animate sau nu, iti poti exprima pe site sentimentul unic pe care iubitorii de muzica il cunosc atat de bine. Cateva personalitati (sau chiar suporterii brand-ului) vor impartasi din experienta lor personala si profesionala. Dar fiecare poate adauga povestea proprie pe site si poate avea posibilitatea de a castiga unul din cele 30 de premii oferite de Focal. Cea mai frumoasa poveste va fi premiata. De asemenea aveti posibilitatea sa votati povestea favorita. Numele marelui castigator va fi dezvaluit la sfarsitul anului 2009....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	focal 400 x 294.jpg
Views:	207
Size:	421.3 KB
ID:	1099331  
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -