Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 16-07-08, 13:18   #1
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]
Default o problema care nu gasesc solutie!

deci eu am asa ceva p masina: un subwoofer helix deep blue double d 30cm,un magnat rx mono pt el,un condensator stealth d 1f,4 boxe groundzero,4tweetere gz si 4 filtre tot gz si un amplificator boss rt745 pt boxe!sunt p un focus1 diesel puse
problema e urmatoarea: cand merg cu masina si vreau sa dau mai tare,cam pla22-23 vol din 33max,din cand in cand imi taie inaltele p boxe si se aud d park ar fii undeva in beci!!ca sa remediez trb sa dau volumul iar incet sa-si revine!!nu inteleg d unde este problema! sa fie de la amplificatorul d boxe ?de la baterie sa nu faca fata?sa nu fie indeajuns condensatorul d 1f?
are cineva vreao idee?multumesc mult la toti pt eventual ajutor!:*
teddyb is offline   Reply With Quote
Old 19-07-08, 10:41   #2
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: o problema care nu gasesc solutie!

Nu stiu cum le ai amplificate dar e posibil sa intre in protectie ampliful pt inailte daca am inteles cum tb si din cauza asta sa nu se mai auda.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 19-07-08, 14:50   #3
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]

probabil...aveam p cablu principal de curent o siguranta,dupa baterie si inainte de condensator,de mi sa ars in 2saptamani de 3ori!!ultima oara fiind acum 4zile!am scoso si am lasat p direct cablu cum ar venii!!nu s-au mai taiat inaltele!o fi fost de la ea...cine stie...probabil cand dadeam tare sugea multi amperi si nu aveau amplificatoarele destul amperaj si mai sarea si siguranta... sa speram bine in continuare! ms pt raspuns..
Old 19-07-08, 22:57   #4
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Man, daca s-a ars siguranta e clar ca ceva nu e in regula. pune la loc siguranta noua, daca si pe aia o arde verifica instalatia dar nu o lasa fara siguranta ca nu e deloc ok.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 19-07-08, 23:26   #5
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]

hmm...poi sunt sigurante delea mari!o sa ma duc luni la o firma ceva sa imi verifice instalatia...ms!:*
Old 21-07-08, 00:41   #6
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

ce cabluri ai trase ci cat consuma statiile / statia ?
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -