![]() |
o problema care nu gasesc solutie!
deci eu am asa ceva p masina: un subwoofer helix deep blue double d 30cm,un magnat rx mono pt el,un condensator stealth d 1f,4 boxe groundzero,4tweetere gz si 4 filtre tot gz si un amplificator boss rt745 pt boxe!sunt p un focus1 diesel puse
problema e urmatoarea: cand merg cu masina si vreau sa dau mai tare,cam pla22-23 vol din 33max,din cand in cand imi taie inaltele p boxe si se aud d park ar fii undeva in beci!!ca sa remediez trb sa dau volumul iar incet sa-si revine!!nu inteleg d unde este problema!:( sa fie de la amplificatorul d boxe ?de la baterie sa nu faca fata?sa nu fie indeajuns condensatorul d 1f? are cineva vreao idee?multumesc mult la toti pt eventual ajutor!:* |
Re: o problema care nu gasesc solutie!
Nu stiu cum le ai amplificate dar e posibil sa intre in protectie ampliful pt inailte daca am inteles cum tb si din cauza asta sa nu se mai auda.
|
probabil...aveam p cablu principal de curent o siguranta,dupa baterie si inainte de condensator,de mi sa ars in 2saptamani de 3ori!!ultima oara fiind acum 4zile!am scoso si am lasat p direct cablu cum ar venii!!nu s-au mai taiat inaltele!o fi fost de la ea...cine stie...probabil cand dadeam tare sugea multi amperi si nu aveau amplificatoarele destul amperaj si mai sarea si siguranta...:-? sa speram bine in continuare!:D ms pt raspuns..
|
Man, daca s-a ars siguranta e clar ca ceva nu e in regula. pune la loc siguranta noua, daca si pe aia o arde verifica instalatia dar nu o lasa fara siguranta ca nu e deloc ok.
|
hmm...poi sunt sigurante delea mari!o sa ma duc luni la o firma ceva sa imi verifice instalatia...ms!:*
|
ce cabluri ai trase ci cat consuma statiile / statia ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning