Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 28-01-08, 18:52   #1
Rafaila

Stage 5

Rafaila's Avatar

Default Un altfel de definitie:

Poate daca aflam cum sint facute subwuferele , ne va fi mai usor sa le instalam si si sa le folosim.
Am gasit acest filmulet pe internet si poate ajuta:
http://www.clickandvideo.com/en_yout...Id=VN0tmyyC0ak
Old 29-01-08, 00:22   #2
_vrx_

Stage 4

_vrx_'s Avatar

Member of:
[Moderators]
[Competitor CNCA]
Default Re: Un altfel de definitie:

dap ...de mult ma gandeam eu sa-i fac concurenta lu' sonus faber si imi lipseau ceva informatii
si acum lasand gluma la o parte cu un filmulet (sa nu spun altfel) crezi ca ai putea afla "tainele trancotarilor"
_vrx_ is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 00:49   #3
fuscobal

Stage 5

Intereant filmulet. Explica practic cum este transformat semnalul electric primit in unde sonore si de ce nici un difuzor nu poate avea tranzient perfect (attack & decay dar mai ales decay = 0ms). Din pacate cu instalatul si folositul nu are nici o treaba, asta rezultand numai din parametrii electroacustici !
Mk5 GTI | K04 turbo | S3 injectors | Custom 3" decat exhaust | Evoms CAI | AP Racing pro 5000 front + S3 rear brakes + Pagid RS29/Carbotech XP8 pads | THS FMIC | S3 camshafts | Autotech HPFP | Je pistons + IE rods | BSH 27mm RSB + H&R 28mm FSB| BSH pendulum engine mount | BSH PCV | Forge short shift | Bilstein PSS10 coilovers | Peloquin LSD | Sachs SRE clutch | 235/40/ZR18 R888 on Team Dynamics 18x8" | Stage 3 Revo
fuscobal is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 12:46   #4
Rafaila

Stage 5

Rafaila's Avatar

Eu am pus filmuletul deoarece am un prieten care ma antreba cum sa sil repare <subwufarul> si sa apucat cu un ciocan sa il desfaca......m-am gandit ca pe viitor asta il va ajuta....
Rafaila is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -