Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 30-11-07, 00:13   #1
Alienware

Stage 4

Alienware's Avatar

Question Problema Mp3-Player

Am inlocuit recent vechiul casetofon BETA cu un MP3-Player Pioneer P55-BT. Dupa inlocuire am constatat ca mp3 player-ul nu merge decat cu contactul pus iar atunci cand scot cheia din contact el isi pierde orice sursa de curent si practic isi reseteaza toate setarile. Cel vechi mergea si cu cheia scoasa din contact, are cineva idee cum as putea sa il fac si pe acesta sa mearga fara cheie in contact ? Sau macar atunci cand o scot sa nu isi mai piarda toate setarile, posturile de radio, unde a ramas melodia pe CD, etc .... ???
Alienware is offline   Reply With Quote
Old 30-11-07, 07:08   #2
G0rdy
Banned

Stage 5

Default Re: Problema Mp3-Player

vezi ca trebuie sa inversezi un fir galben,cu unu rosu park asa era oricum se rezolva imediat problema.Sunt firele care ies din Mp3 si intra la masina..uite o sa ma uit la mine cum e si iti zic ca asa am facut si eu
G0rdy is offline   Reply With Quote
Old 30-11-07, 09:10   #3
Alienware

Stage 4

Alienware's Avatar

As dori totusi sa merg la sigur deoarece nu vreau sa raman fara el
Alienware is offline   Reply With Quote
Old 30-11-07, 10:28   #4
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Mergi mai bine la un atelier car-audio.
saxo is offline   Reply With Quote
Old 01-12-07, 21:10   #5
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Trebuiesc inversate cele 2 fire ,galben e de la remote si se leaga la contact (cand scoti cheia din contact se opreste si casetofonul dar isi pastreaza setarile) , rosu de la + baterie. Sau daca vrei sa iti mearga cassul si fara cheie in contact legi impreuna firele galben si rosu la + de la baterie .
dreaq is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -