Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 02-06-05, 13:13   #1
jester

Stock

Default problema cu infinity

hello

am pe vectra-ul meu pe spate 2 boxe de 17 cm infinity kappa series.

nu stiu daca exista mai multe modele, dar al meu e cu tweeter pe boxa, care poate fi orientat in diverse directii prin rasucire, iar din crossover ies 4 fire, 2 pt inalte si 2 pt bass.

problema e urmatoarea:

una ddin boxe, de ceva vreme nu mai scoate decit inaltele din tweeter. wooferul nu mai bubuie. Am elimiat problema firelor, si a crossoverului, pt ca punind firele de bass pe celalata boxa se aude.

Am inspectat putin boxa cu probleme, si toate firele de prin interior par a fi la locul lor, deci nu cred sa fie cava de la contacte. Pt cei care stiu cum arata, e destul de \"capsulata\" si nu prea am access sa vad ce e prinauntru.

Are cineva idee ce ar putea fi? Si daca se poate repara? Mentionez ca nu si-a luat lovituri, membrana e ok, pur si simplu s-a orpit brusc.

Boxele nu mai sunt in garantie, au avut un an garantie si se face deja al doilea in curind, de cind le am.

10x.
jester is offline   Reply With Quote
Old 02-06-05, 14:30   #2
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

parerea mea e ca sunt difuzoare facute sa cante in timpul garantiei...a expirat si s-au dus...poate fi problema de bobina intrerupta...ideal ar fi sa pui aparatul de masura sa vezi ce spune el despre spirele bobinei...bafta

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 14-06-05, 10:19   #3
ZaiR

Stage 4

ZaiR's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: problema cu infinity

naspa .... incearca sa misti membrana cu mana iar daca se aude ca se zgaraie ceva acolo inauntru inseamna ca ai ars bobina...rebobinare...dar nu se mai aude la fel
ZaiR is offline   Reply With Quote
Old 16-06-05, 03:58   #4
DaciaMustang

Stage 4

DaciaMustang's Avatar

eu am 2 difuzoare pioneer de 25 cm pe 3 cai...daca le misc cu mana, se aude ca si cum s-ar zgaria ceva acolo...la fel si daca ascult la volum incet...in schimb daca dau volumul tare, se aud impecabil; au aproape 2 ani vechime si le-am forjat, nu gluma! sa fie nevoie de rebobinare?