Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply
 
Thread Tools
Old 16-10-13, 21:04   #1
ecsTazy

Stage 5
 
ecsTazy's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 577
Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]
Default amplificator ars

am un subwoofer sal, care il tineam acasa legat la un MAC audio de 300w.

subwooferul sal are 150w rms amplifu 300w rms.
azi am vrut sa-l montez pe masina, bun am si facut treaba am prins amplificatorul pe spatele banchetei, am legat totul mergea suna bine, dupa care "m-a mancat in cur" sa pozitionez subwooferu. si l-am impins catre amplificator pana s-a lipit de el (ca sa fie in capat).
cand am impins subwooferul (care canta in timp ce faceam asta) dintr-o data s-a oprit. Vreau sa va spun ca am statia legata in punte, si mai am 2 fire care sunt legate bridge, si din subwoofer + si - pe care le-am legat si nu le-am izolat (foarte destept), eu banuiesc ca ori s-au atinc firele (+ cu - de la difuzor si a atins si statia firele sau firul). Treaba este ca nu mai mergea subwooferul de la chestia asta. Amplificatorul este pornit, ma refer ca e pornit becul ala de "power". iar subwooferul merge ptr ca l-am testat pe alt amplif, inseamna ca s-a ars ceva in amplif nu? Finalii aia? sau ce credeti voi ca s-a intamplat mai exact? Multumesc sper ca ati inteles :P
ecsTazy is offline   Reply With Quote
Old 10-01-14, 07:45   #2
The29031993

Stage 4
 
The29031993's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 228
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: amplificator ars

Sunt curios daca in 2 luni ai rezolvat problema. Da, s.au ars finalii pt ca au intrat in scurt daca s.au atins firele. Problema e ca nu prea trebuia sa se intample asta dar sal e o firma cel putin low end. Cauta o statie de 150w rms de lano firma precum ground zero, focal etc. Si rezolva problema iar data viitoare nu te mai juca cu izolatiile. Sper ca + ul e de la baterie si are siguranta. Una peste alta strange bani si de difuzor pt ca o sa fie urmatorul pe lista. Numai bine!

Ps: ca statie iti recomand una micuta, ieftina si buna pt difuzotul actual. Nu mai stiu cum se numeste dar exista un magnat micut care vine de regula la pachetele de bass, scoate 150w rms innpunte si e destul de fiabila + ca are ptotectii. Cauta magnat b33 bass pack si mai milt ca sigur o sa dai de statie. Dupa ce aflii cum se cauta caut-o prin bazar. Daca gasesti cv mai de firma/mai puternica cu atat mai bn dar vezi sa nu arzi sal-ul ramas!
The29031993 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -