Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 15-03-12, 14:16   #1
cristianic
Daewoo Driver

Stage 5

Member of:
[2 Roti]
[DAEWOO]
Default AJUTOR!!!

am un player mp3 Platinium as-3080 pentru masina. si as vrea sa stiu cum activez functia loud. am activat-o odata fara sa vreau, iar de curand am dat jos playerul de pe masina si s-a resetat, iar acum nu mai stiu s-o activez. va rog sa ma ajutati! multumesc mult!
cristianic is offline   Reply With Quote
Old 15-03-12, 14:52   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: AJUTOR!!!

Quote:
Originally Posted by cristianic View Post
am un player mp3 Platinium as-3080 pentru masina. si as vrea sa stiu cum activez functia loud. am activat-o odata fara sa vreau, iar de curand am dat jos playerul de pe masina si s-a resetat, iar acum nu mai stiu s-o activez. va rog sa ma ajutati! multumesc mult!
Playerul ala stie ce e bine pentru tine. Nu o mai activa.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 15-03-12, 14:54   #3
cristianic
Daewoo Driver

Stage 5

Member of:
[2 Roti]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by ReLLaXX View Post
Playerul ala stie ce e bine pentru tine. Nu o mai activa.
dc nu?
Old 17-03-12, 17:28   #4
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Functia loudness iti ridica bass-ul si inaltele (mediile le lasa la fel).
Cand asculti muzica la volum mic poti realiza ca bass-ul e foarte slab si inaltele la fel, in schimb vocile se aud bine (mediile). Ca sa compensezi acest neajuns nu ai decat sa incerci intr-un mod artificial sa faci ca sunetul sa fie cat de cat liniar prin activarea functiei loudness. Daca cumva ea e activata si dai volumul mai tare o sa ai o mare tocanita de distorsiuni. In concluzie nu este recomandat sa activezi loud-ul ... dar daca asculti muzica la volum mic, atunci este total justificat.
Old 17-03-12, 17:56   #5
cristianic
Daewoo Driver

Stage 5

Member of:
[2 Roti]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Loop View Post
Functia loudness iti ridica bass-ul si inaltele (mediile le lasa la fel).
Cand asculti muzica la volum mic poti realiza ca bass-ul e foarte slab si inaltele la fel, in schimb vocile se aud bine (mediile). Ca sa compensezi acest neajuns nu ai decat sa incerci intr-un mod artificial sa faci ca sunetul sa fie cat de cat liniar prin activarea functiei loudness. Daca cumva ea e activata si dai volumul mai tare o sa ai o mare tocanita de distorsiuni. In concluzie nu este recomandat sa activezi loud-ul ... dar daca asculti muzica la volum mic, atunci este total justificat.
tocmai de asta vroiam sa o activez. pentru ca nu merg cu muzica la maxim; ascult la volum mic si vroiam sa se auda bassul mai tare la acest volum.
- Copyright 2026 4Tuning -