Quote:
Originally Posted by nirolfHD
ms de raspuns andrei..dar am niste nelamuriri..oare conteaza daca bateria care o am acum nu e noua si cealalta o sa fie? si faza cu cablu de 6 awg eu il am de 2 ani sistemul asa..din cauza ca in borna de + de pe amplif nu incape mai gros  (desi m-am chinuit eu si am facut o inventie cu un cablu de 4 awg tras de la condensator,l-am impartit in 2 si i-am "sudat" 2 "papuci" mai mici in loc de unu normal pt grosimea cablului aluia ca sa imi incapa in locu ala micut de la amplif) oare chiar e necesar un cablu mai gros daca nici macar nu incape acolo? sunt constient ca nu nu are ce sa fie rau..decat bine..dar oare chiar am nevoie?
|
despre baterii... una incarcata si una mai descarcata... nu stiu ce sa zic... mai bine sa raspunda cineva care stie exact...
cu cablul... ma refeream la cablul dintre bateria 1 si bateria 2.. sa fie minim un traseu de 50mm... pt ca pe acolo circula mult curent...
si pt amplif, nu stiu cat incape in gaura de la +, dar poti folosii un distribuitor, sau mai simplu, o bucata de cupru... deci vine bateria 1 - cablu 50mm - bateria 2 - cablu 50mm - bara cupru - cablu 6awg (sau maxim cat intra in amplif) - amplif... (cablul 6awg sa fie cat mai scurt, adica bucata de cupru sau distribuitorul sa fie cat mai aproape de amplif)