Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 12-06-06, 00:07   #1
darkm4n

Stage 3

Default Sistem audio Nubira 2 ?

Ma intereseaza ce sistem audio ati recomanda pentru o Nubira 2 , mai exact este spus gresit sistem audio , ma intereseaza doar partea de bass .
Singura problema pe care am intalnit-o a fost cd playerul pe care il are masina din fabrica , fiind mai mare decat unul obisnuit ar fi mai greu de schimbat si am decis sa-l pastrez ( este varianta cu radio , caseta si cd ) . M-am gandit sa pun un adaptor HI-LOW pe boxele de spate si doua statii , una pt boxele pe care o sa le pun pe spate ( niste Hertzuri destul de puternice ) si o statie pt woofer .
Ma intereseaza ce subwoofer si statie ati recomanda ( dispun de 25 mil , instalarea si trasul cablurilor , etc am unde sa le fac pe gratis ) . Alimentarea nu este o problema , am un condensator de 20 F care ajunge pentru doua statii zic eu ....
darkm4n is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 22:44   #2
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

Default Re: Sistem audio Nubira 2 ?

sincer nu prea iti recomand sa pui acele adaptoare de nivel , nu sant asa bune , mai indicat ar fi sa iei un amplif care are si intrare de hi-level, face acelasi lucru cu acele adaptoare de nivel, marea majoritate a amplif-urilor au aceasta intrare , ex:gto 75.2 , gto 301.1(mono are 294 w rms 2ohm, dynamic power 320 w ) tu stii ce putere vrei sa ai pe masina.
bogdnici is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -